Produsele de zi cu zi

26.8.13

Vara asta a fost una lejera, tenul meu arata destul de bine si n-am simtit nevoia de multe produse, au fost o gramada de zile cand n-am folosit nimic si am iesit din casa fara sa aplic vreun produs si m-am simtit foarte bine in pielea mea.


Atunci cand am iesit sau stiam ca am o zi cu multe intalniri sau pur si simplu am simtit nevoia sa ma aranjez putin, am intins mana cam dupa aceleasi produse: Flawless Cream Foundation de la MeMeMe - nuanta 01 Porcelain Pure - aplicat cu Expert Face Brush de la Real Techniques (pe care o puteti cumpara acum si din Romania de aici si care merita toti banii), pentru zona de sub ochi Radiance Corrector Pen (01) din gama Couleurs Nature de la Yves Rocher (il gasiti aici) aplicat cu pensula pointed pentru fond de ten luata de pe ebay, iar daca am simtit ca am ceva de acoperit (roseata in zona barbiei uneori, cosuri n-am mai avut de saptamani bune) am folosit High Definition Concealer (nuanta 325) de la MUFE si pensula eye kabuki luata de pe ebay (trebuie sa va povestesc de setul de pensule pentru ca sunt chiar bune).

Am fixat totul cu Invisible Set Powder de la MAC (n-am simtit nevoia unei pudre speciale pentru zona de sub ochi) si mi-a rezistat machiajul toata ziua si cand au fost caldurile alea mari. Am oscilat intre blushul crema de la NYX in nuanta Golden (il gasiti aici daca va intereseaza) aplicat cu degetele de cele mai multe ori sau Sertao de la NARS pe care il aplic cu pensula de pe ebay (cea care imita pensula Yachiyo de la NARS).

De cele mai multe ori am intins mana dupa Mega Volume Collagene 24h Mascara de la L'Oreal si dupa glossul Bunny de la Buxoms (unul din cele mai bune glossuri folosite de mine pana acum), produse cu care stiu sigur ca nu am probleme.

Machiajul ochilor a fost atat de rar vara asta incat nici nu merita mentionat. Rezultatul: ten odihnit si luminos fara prea mult efort.

8 comentarii

  1. Si eu vara asta am cam renuntat la make-up, de abia ieri am avut curaj sa fac un full face.

    RăspundețiȘtergere
  2. Claudia, te inteleg perfect, eu mereu patesc asa vara :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Merita sa renuti vara la machia:).

    RăspundețiȘtergere
  4. In putinele dati cand am dorit sa ma machiez am mizat pe iluminare, un ruj aprins si rimel. Si cel mult codite. Fara farduri.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alincik, daca iti permite tenul, e cel mai bine :)

    Mihaela, desi eu sunt dependenta de iluminator vara asta chiar n-am simtit nevoia :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Cred ca vara multe femei renunta la produsele de machiaj sau macar la multe dintre ele.La un machaij simplu folosesc mascara, gloss si putin fond de ten.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am iubit NYX Golden toata vara, de fapt cred ca e blushul meu crema preferat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu foloseam foarte rar un fond de ten/bb cream insa de vreo luna mi-am schimbat SPFul si urmele albe pe care le lasa produsele mele noi m-au obligat sa aplica si altceva peste SPF. Insa in afara de aceasta mica problema prefer un machiaj zilnic minim: iluminator, blush, creion de ochi si rimel.

    RăspundețiȘtergere