Placerea zilei: banane si iaurt

11.8.13

Va aratam in postarea asta formele de inghetata/ popsicle (sau cum vreti sa le mai spuneti) luate de pe ebay si le-am si pus la treaba si a iesit ce vedeti mai jos. Nu-mi amintesc exact ce am vrut sa fac (si mai ales nu-mi amintesc ce cantitati am folosit), dar in final am combinat banane cu niste iaurt si am adaugat niste Stevia si niste esenta de vanilie. Chiar au fost bune si ne-au placut, in seara asta vreau sa incerc ceva cu mure sa vedem ce iese.


Voi cu ce v-ati delectat weekendul asta?

8 comentarii

  1. arata bine:X

    http://ladytruemiss.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine arata si ce buna cred c-a fost! :D Am avut si eu inghetata azi, cu vanilie si fructe de padure, la cutie. Foarte buna! :D Iar mai pe seara, pepene galben cu stevia cu aroma de fructe tropicale, o nebunie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot zic ca fac si eu ceva asemanator si nu apuc, imi trec in programul pe saptamana asta, gata.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dyana, a fost si gustoasa.

    Georgiana, eu nu m-am gandit pana acum sa pun Stevia pe pepene :))

    Claudia, da :)

    Alice, sunt curioada daca te tii de program pana la urma :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai de mine cat de bine arata, par delicioase!!! Cu banane, vanilie si iaurt imi pot inchipui ce aromate au fost.

    RăspundețiȘtergere
  6. Citind iaurt, am facut legatura cu laptele. Vineri mi-am facut pentru prima data inghetata de vanilie in casa folosind (intre alte ingrediente) un baton de vanilie - prima mea experienta cu el :)... dar nu de inghetata vreau sa-ti spun ci doar sa-ti sugerez ca, in caz ca nu ai procedat asa pana acum, sa fierbi in 500ml lapte o pastaie (sau doua) de vanilie sectionata, careia ii scoti continutul pe care il adaugi de asemenea in lapte. Pui si niste zahar [caci am citit ca zaharul previne lipirea laptelui, in caz ca folosesti ca mine vase de bucatarie emailate], dar oricum, indulceste-l putin... si sa vezi ce aroma speciala capata laptele.

    Am savurat inghetata asta pana la ultima picatura. De aici m-am inspirat: http://www.jamilacuisine.ro/inghetata-de-vanilie-reteta-video/ :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Yuumi :) . Nu am încercat vara asta înghețată „homemade” !

    RăspundețiȘtergere