Parfumuri de la Alta Cosmetics

9.8.13

Va aratam acum cateva saptamani ca am primit doua parfumuri de la Alta Cosmetics: Alessia si Leia si le-am tot testat in ultima perioada, asa ca astazi vreau sa va povestesc despre ele. N-o sa insist mult despre companie si produse pentru ca sunt detalii care le gasiti pe site, insa ceea ce vreau sa va spun este ca parfumurile sunt produse in Germania (la aceleasi fabrici care produc si pentru marile firme). Din cate am inteles cei de la Alta Cosmetics lucreaza acum la ambalaje pentru ca, asa cum vedeti, nu au nimic special si asta e un aspect pe care vor sa-l schimbe.


Alessia este incadrat ca fiind un parfum fructat si initial am fost mai incantata de el decat de Leia, insa in timp am observat ca nu persista foarte mult (comparandu-l cu celalalt incercat) - imi place si mi se pare perfect pentru zilele astea caniculare insa il port atunci cand plec undeva pentru cateva ore (4-5 ore, cam cat persista). Descriera oficiala (notele florale de top sunt dominante de floarea de mandarin, urmate de o simfonie floralã absolutã alcãtuitã din trandafirul turcesc și aromatul trandafir bulgãresc) nu mi se pare ca i se potriveste, este mai curand un parfum fresh si desi nu pot sa disting foarte bine notele nu mi se pare citric deloc, mai curand un amestec floral-fructat. Este diferit de parfumurile pe care le am si il port cu placere, insa mi-as fi dorit sa persiste mai mult.

Leia este un parfum care m-a surprins mai mult decat placut. La primul contact am zis ca va fi perfect pentru toamna pentru ca este un parfum senzual, dar in acelasi timp jucaus, insa l-am incercat in cateva seri cand am iesit si imi place de mor. Imi aminteste de ceva (dar nu stiu sa spun de ce, probabil de un alt parfum sau poate trezeste in mine amintiri) si atrage atentia - ultima data cand l-am purtat am fost intrebata de cateva ori ce parfum este. Este un parfum oriental, dar in acelasi timp feminin, o mare de arome si senzatii care iti dau o stare de bine.


In caz ca va tenteaza vreun parfum cei de la Alta Cosmetics au o oferta interesanta de Sf.Maria, gasiti detalii pe site sau pe pagina lor de Facebook - 2 parfumuri la 129 ron (parfumurile au 100 ml si pretul normal este de 99 ron/ bucata). Eu am de gand sa mai incerc cateva parfumuri de la ei pentru ca mi-au starnit curiozitatea (poate chiar sa pun mana pe un set de testere sa am de unde alege).


5 comentarii

  1. Multumim de review!Cred ca merita incercate :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesanta oferta , dar daca nu cunosti mirosul lor e mai greu sa iti alegi un parfum . Eu mi-am luat unul de pe Strawberry (de altfel si singurul luat la nimereala) si am avut noroc, chiar mi-a placut foarte mult.Intr-adevar sticlutele nu sunt deloc atragatoare dar daca ai spus ca lucreaza acum la acest aspect suna promitator.Te pup sa ai un weekend frumos .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am Tania si m-am indragostit de el. :)
    Tu ai reusit sa ma faci curioasa in legatura cu Leia, desi nu as zice ca parfumurile orientale imi sunt pe plac.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sticluele sunt destul de neinspirate, par sticle de parfum vechi. E o idee buna sa le schimbe ambalajul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Lucica, da, insa cred ca sunt utile testerele sa stii ce si cum.

    Anamaria, da, nu atrag cu nimic, pe mine nu ma atrage tare sistemul asta cu reprezentanti dar asa macar ai cum sa le incerci.

    AlexantzA, am citit la tine despre el :)

    Gabriela, da, asa e :)

    RăspundețiȘtergere