My day in pictures (12)

4.8.13

Azi ... m-am trezit la o ora de care nici nu vreau sa pomenesc si cum nu aveam nici un chef sa gatesc ceva am facut ceva usor (si ieri am mancat acelasi lucru, dar nu a fost o problema pentru ca ne-a placut) - o varianta fara maioneza de salata Coleslaw (varza alba, varza rosie si morcov cu un dressing cu iaurt grecesc de la Lidl), dupa care am repetat experienta de ieri si am facut (din nou) un smoothie cu mure si banana (culoarea e dementiala si gustul de asemenea).

Am incercat sa fac niste poze (Bella nu a fost deloc cooperanta) intrucat vreau sa va povestesc de salonul unde am fost cu ea la tuns - a fost o experienta diferita si sunt sigura ca cele cu animale o s-o gasiti utila. Mi-am facut unghiile si am umblat prin paletele cu farduri sa caut noi iubiri, dupa care am incercat (nu stiu inca rezultatul) sa fac niste inghetata - va spun maine ce e cu formele alea.

Mai am ceva in plan pentru seara asta, dar nu stiu daca mai sunt in stare (a se citi lenea e mare pe vremea asta si o recunosc) ... maine ma duc la reflexoterapie dupa o pauza de 2 saptamani si de-abia astept, chiar i-am simtit lipsa zilele astea.


Voi ce-ati facut astazi?

6 comentarii

  1. Pentru azi mi-am propus sa petrec timp de calitate cu cei dragi, pentru care n-aveam timp niciodata, caci viata mea e parca o nesfarsita cursa contra cronometru. Si spre marea mea bucurie am reusit. Am ras, am glumit, am povestit, am imbratisat, m-am relaxat si m-am incarcat cu energie. A fost o zi lunga, plina si foarte placuta. Parca dimineata a fost acum un secol :) cred ca ar trebui sa repet mai des experienta asta.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate, Camelia, in privinta culorii acelui smoothie!
    Bella e de o dragalasenie rarissima!
    Acelea sunt popsicle, nu? Prima data am aflat despre ele de la Miha Simiuc, aici: http://www.dulciurifeldefel.ro/popsicles-inghetata-pe-bat/

    Raspunsul la intrebarea ta se afla, cumva, in postarea mea de azi...Te invit sa citesti, daca iti face placere!

    Seara faina iti doresc!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Uuu, forme de popsticles! Si mi-ai facut pofta de salata, cred ca imi fac si eu maine. Eu jumatate de zi mi-am petrecut-o in Afi, n-am fost cuminte deloc :D

    RăspundețiȘtergere
  4. clarra, cel mai frumos mod de a petrece o zi - te incarci pentru o lunga perioada de timp :)

    ilda, da, le-am si incercat aseara si-mi place ce-a iesit. Citisem deja postarea ta :)

    Alice, acum ma gandesc ce ti-ai cumparat :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Formele alea de inghetata sunt dementiale. Imi amintesc ca acum cativa ani aveam si eu o pereche de forme din astea si o foloseam in fel si fel de chinpuri. Inghetam orice, toata vara si apoi ma delectam. Pacat ca le-am pierdut cand m-am mutat ultima data.

    RăspundețiȘtergere