MAC High-Light Powder - Crew

19.8.13

M-am tot uitat la pudra asta pe Strawberry cateva saptamani si nu ma decideam s-o iau si cand am vazut-o la una dintre ofertele zilei cu reducere 50% am zis ca trebuie sa fie a mea. Citisem deja ca desi a fost lansata ca iluminator poate fi mai degraba folosita ca fard de obraz, vazusem niste poze si, desi nu inclin de obicei spre roz, mi-am dorit-o.


Am tot folosit-o de cand a ajuns coletul si-mi place mai mult decat credeam, nu stiu cum sa explic efectul atunci cand e aplicata pe fata - poate lifting e cel mai bun cuvant. Da senzatia de ten proaspat si odihnit si nu simt nevoia sa aplic si iluminator.

Insa ceea ce-mi place cel mai mult este textura - nu este deloc prafos, se aplica foarte usor, nu evidentiaza porii si rezista ore bune fara nici un retus. Nu stiu cum va fi dupa ce vor disparea dungile de culoare (inca n-am ajuns in punctul ala desi l-am folosit de cateva ori), dar momentan sunt incantata.


Voi ce fard de obraz preferat aveti in perioada asta?

7 comentarii

  1. Este foarte frumos, sa il folosesti cu placere. Eu am momentan doua farduri crema de care ti-am mai povestit si sunt foarte incantata de ambele .Te pup
    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Se pare ca trebuie sa treci de partea bej ca sa ajungi la si mai multa culoare: http://www.makeupbyjoyce.com/2012/05/swatches-review-mac-hey-sailor.html.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este tare dragutza.Nu folosesc fard de obraz, poate doar un strop de pudra cand este foarte cald.

    RăspundețiȘtergere
  4. lucia, da, are ceva deosebit :)

    Anamaria, eu nu prea am mai folosit fardurile crema in ultima perioada - au fost zile cand nu m-am machiat deloc.

    Sunshine Sarah, am vazut - o sa dureze mult si bine paba ajung eu acolo :))

    Gavriloi Adina, poate gasesti o culoare care sa-ti place, un blush bun aplicat unde trebuie poate sa schimbe mult aspectul.

    RăspundețiȘtergere
  5. Total de acord cu tine, insa...se pare ca nu s-a produs inca scanteia.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu am o trusa de la sleek cu 3 farduri de obraz, le iubesc pe toate. Arata interesant pudra asta, cred ca dupa ce se termina benzile colorate o sa-l poti folosi ca iluminator :D

    RăspundețiȘtergere