Ispita zilei: Maybelline Fit Me Concealer

22.8.13

De cateva luni bune ma tot gandesc la concealerul asta, l-am si pus de cateva ori in cos, dupa care mi-am amintit (mai bine spus mi-am impus sa nu uit) ca am atatea incepute acasa si am zis ca il iau alta data. In ultima vreme am tot auzit pareri ca se compara cu Creamy Concealer de la NARS (pe care mor de curiozitate sa-l incerc) si iar mi-l doresc.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

9 comentarii

  1. Mie imi plac tare mult amandoua: si cel de la Nars si acesta, dar sunt un pic diferite.

    RăspundețiȘtergere
  2. mie mi se pare un corector bun, in sensul ca reuseste sa uniformizeze culoarea in locurile cu capilare evidente.. eu mi-am luat exact nuanta pielii si ceea ce face pentru mine este sa imi dea o nuanta uniforma fetei (il aplic doar unde am nevoie), fara sa adaug fdt (cel putin pe perioada verii cand prea multe produse pe fata nu e chiar ce imi doresc). nu am observat sa se stranga inestetic sub ochi, dar daca il folosesti pe pleoapa mobila tot in ideea de a uniformiza s-ar putea sa vezi o usoara urma in cursul zilei. eu zic sa-l incerci, are un pret bun ..

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu inca nu l-am vazut, dar ma gandesc ca am acasa 3 corectoare si m-am hotarat sa mai reduc din numarul lor :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am incercat, dar nu as spune "nu", mai ales ca si eu caut unul bun!

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu l-am incercat pe acesta dar, cu ceva ani in urma, aveam unul favorit de la Maybelline; se prezenta in aceeasi forma; pur si simplu, l-am adorat, imi era indispensabil ; ma gandesc ca e posibil sa nu difere foarte mult, sa fie cam aceeasi Marie cu alta palarie!:))

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Si la mine e pe wishlist, astept sa fie back in stock pe aoro :)))) Am vazut ca gossmakeupartist si makeupgeek de pe youtube sunt mari fani si am zis sa il incerc.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu-l aveam pe wishlist dar parca as vrea sa-l incerc. Eu i-am ramas fidela celui de la l'oreal (true match cred ca-i spune).

    RăspundețiȘtergere
  8. darlyst, cel de la NARS e mai cremos? sau care e diferenta?

    Ana Maria, multumesc de impresii :)

    Claudia, nu-ti zic cate am eu, dar tot ma tenteaza :)

    Adina, e destul de laudat, asa ca trece-l pe lista.

    ilda, se prea poate sa fie doar reambalat, eu n-am incercat nici unul de la Maybelline, deci nu stiu :)

    bleuciel, ce face youtube din noi :)

    ada90, eu nu m-am uitat dupa el in magazine, ci on-line.

    Gabriela, n-am mai folosit de mult produse L'Oreal, nici nu-mi amintesc acum daca am incercat vreun concealer de la ei in trecut.

    RăspundețiȘtergere