Ingrijirea unghiilor cu Alta Cosmetics

1.8.13

Va aratam acum cateva saptamani ca am primit de la Alta Cosmetics cateva produse pentru ingrijirea unghiilor si astazi vreau sa va povestesc despre trei dintre ele: uleiul de cuticule cu trandafiri, serul cu celule stem vegetale si baza cu biotina - toate produsele beneficiaza de o reducere de 30% pana la sfarsitul acestei luni in caz ca va tenteaza.

Asa cum am spus de nenumarate ori pe blog sunt fidela bazei Natural Nail de la OPI de cativa ani, asa ca pentru mine a fost o schimbare mare si nu stiam la ce sa ma astept, insa am vrut sa dau o sansa reala produselor si sa va povestesc despre ele. Si am fost placut surprinsa.


Folosesc produsele de aproape o luna si am vazut niste schimbari clare: unghiile mele sunt mai tari (nu aveam nici inainte probleme mari - dar saptamana trecuta am reusit sa am niste unghii foarte lungi si care nu s-au rupt in conditiile in care eu lucrez cu mainile si mereu mi le plesnesc in masinile de stantat/ ghilotina), mi-au disparut denivelarile de pe unghii (pe care le am de cand ma stiu - lipsa de vitamine fiind cauza, pila de buffing nu mi-a rezolvat problema) si au un aspect mai uniform, iar cuticulele arata mult mai bine (am aplicat uleiul aproape in fiecare seara, desi initial am crezut ca nu-l voi folosi pentru ca m-am obisnuit cu cele gen stilou, insa imi place ca intra repede in piele si nu pateaza).

Produsele sunt spornice, pretul nu este mare (am fost sceptica in ceea ce priveste serul, dar imi place la nebunie), asa ca imi vor ajunge cateva luni bune. Mi-as fi dorit sa existe si un top coat, dar poate pe viitor ...

Ati incercat vreunul dintre produse?

4 comentarii

  1. Cum folosesti serul cu celule stem? Il aplici pe unghie pur si simplu? Ca pare ca are pipeta ca si aplicator si nu o pensula.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, are pipeta, aplic o picatura mica pe fiecare unghie si masez pana se absoarbe.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am vazut ca au un sistem de distributie cu reprezentanti de vanzari; cunosti vreun reprezentant? sau ai idee cum as putea cumpara si eu aceste produse?

    RăspundețiȘtergere
  4. Anonim, nu cunosc - din cate stiu eu poti comanda direct printr-un email.

    RăspundețiȘtergere