Crema anticelulitica cu unt de shea de la Apidava

16.8.13

Am postarea asta in Draft de cateva luni bune si nu am publicat-o pana acum dintr-un singur motiv: nu-s in stare sa folosesc constant o crema anticelulitica (o folosesc cateva zile si uit sau ma fac ca uit, pur si simplu nu am rabdare sa stau sa aplic o crema, sa masez si sa astept - mea culpa, nu am nimic de zis in apararea mea).

Pana acum vreo trei ani habar n-aveam ce e aia celulita desi am mai avut fluctuatii de greutate, insa in ultima perioada sedentarismul si-a spus cuvantul si se pare ca plimbarile cu Bella nu mai sunt suficiente, asa ca am adunat ceva creme anticelulitice si incerc sa le folosesc - detalii despre cea de la Apidava puteti gasi aici.


Am folosit-o in ultimele saptamani (desi am mai sarit cate o zi din diverse motive) si pot sa-mi zic ca-mi place. Miroase a pin si desi ma asteptam sa-mi dea o senzatie de incalzire nu se intampla asta, mai curand simt o senzatia de racoare (uleiul de pin si mirosul usor mentolat cred ca-s cauza) - nu am vazut vreo minune in ceea ce priveste efectele asupra celulitei (nici nu ma asteptam la asa ceva tinand cont ca n-am combinat folosirea ei cu vreo activitate fizica intensa), insa pielea este hidratata si mai ferma, asa ca banuiesc ca folosita o perioada mai lunga de timp si combinata cu efort ar putea da rezultate.


Ati incercat-o? Cum vi s-a parut? (e clar ca eu nu-s cea mai indicata persoana sa scriu despre creme anticelulitice asa ca poate experienta voastra va fi de folos altor persoane)

9 comentarii

  1. Din pacate eu nu am intalnit inca o crema de acest gen care sa si functioneze. Da, am pielea mai catifelata in urma folosirii lor dar acelasi lucru se intampla cu orice crema as folosi. Pe cea prezentata azi nu am incercat-o insa sunt destul de sceptica dupa atatea incercari.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gabriela, fara sport nu cred ca exista vreo crema minune.

    RăspundețiȘtergere
  3. in ultima vreme m-am tinut si eu de cremele anticelulitice dar am incercat sa mananc si un pic mai sanatos si sa fac si ceva sport si se vede ceva-ceva.. :D:D
    combinatia dintre toate trei cred ca e cea mai buna
    :D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu am incercat-o, dar dupa cum spui si tu nu cred ca exista o crema minune, care sa ne scape de celulita fara sport si masaj si alimentatie sanatoasa.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici eu nu reusesc sa ma dau regulat, de anul trecut abia am terminat un tub, deci nici vorba sa prezint produsul.. Dupa baie nu stiu cum sa ma latesc mai repede in pat.
    Iar sport mai mult fac in weekend. :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Nici eu nu prea sunt consecventa in aplicarea cremelor anticelulita, insa am observat imbunatatiri majore pe masura ce am slabit. Si eu sunt de parere ca aceste creme au efect doar in combinatie cu sport si dieta.

    RăspundețiȘtergere
  7. N-am folosit aceasta crema,oricum cand incep uit sa ma dau zilnic :D asa ca pentru mine trebuie sa se inventeze o crema minune sa ma dau doar o zi :)

    RăspundețiȘtergere
  8. am incercat cele de la celulight mama zici ca ai foc pe tine, da roade bune fara exercitii , la fel ca si cea dela nivea

    RăspundețiȘtergere
  9. Ma gandeam eu ca nu sunt singura care nu e constanta in aplicarea cremei anticelulitice, mai ales pe caldurile astea chiar n-am nici o pofta de masaj si alte alea.

    RăspundețiȘtergere