Cateva cadouri ...

24.8.13

Au trecut mai bine de trei saptamani de la ziua mea si n-am apucat sa va arat o parte din cadourile pe care le-am primit si cand zic o parte ma refer la produse de machiaj si ingrijire ca astea cred ca prezinta cel mai mult interes pe blog.

Am primit de la o prietena un set de la Dior - mascara DiorShow si o mini trusa Stylish Move - n-am apucat sa le folosesc pana acum. Mascara am mai avut-o acum cativa ani si-mi amintesc ca mi-a placut, asa ca de-abia astept sa le folosesc.


De la o alta prietena am primit doua glossuri Cremesheen de la MAC - Fashion Scoop si Fashion Whip - le-am avut pe amandoua in trecut si sunt printre preferatele mele, asa ca stiu sigur ca o sa le folosesc cu placere si o sa le folosesc des.


De la Ramona am primit printre alte cadouri si parfumul Flowerbomb de la Viktor & Rolf, asa ca acum pot sa folosesc linistita ce mai am in vechea sticla si sa nu-mi fac griji ca n-am de unde sa fac rost de el asa usor.


Mama stie cat imi plac produsele de la VO5 asa ca mi-a luat un set (sampon si balsam) din gama Nourish Me Truly si l-a strecurat printre cadouri. Bineinteles ca am fost incantata si de ele si de gelul de dus peeling de la Balea (de care v-am povestit acum cateva saptamani - motiv pentru care nu i-am mai facut poza) pe care mi l-a luat si am inceput sa rad cand mi-a zis "stiu ca-ti place sa ai rezerve".


Am primit si o crema de la L'Occitane din gama cu imortele si chiar sunt curioasa cum e, asa ca o sa o incerc cat de curand.


Am zis ca va arat numai produsele de beauty, dar trebuie sa va arat si agenda pe care am primit-o. E super misto, nu?


Am primit si alte cadouri si toate mi-au placut pentru ca am simtit ca-s facute din inima, dar cel mai frumos cadou a fost faptul ca am petrecut timp frumos cu fiinte dragi mie.

14 comentarii

  1. Sunt superbe cadourile . Sa le folosesti cu mare placere .Ti-am mai spus ca sunt foarte curioasa de parfumul Flowerbomb, trebuie sa-l caut in magazine sa-l testez . Agenda este foarte draguta, iar persoana care ti-a facut acest cadou a fost inspirata :) . Te pup


    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce culori frumoase au gloss-urile MAC, rezista pe buze? Frumoase cadouri ai primit, se vede ca oamenii te aperciaza. Si ziua mea a fost de curand si recunosc ca nici unul dintre cadouri nu a fost la fel de frumos ca seara pe care am petrecut-o in oras cu prietenii.

    RăspundețiȘtergere
  3. Super faine cadouri ai primit, de la oameni tare faini,nu-i asa? :) Sa te bucuri de toate!

    Imi plac f. mult nuantele fardului Dior dar si cele ale gloss-urilor. Nu am avut ocazia sa le testez,dar imi imaginez ca-si merita lauda.

    Sunt tare curioasa de Flowerbomb cum miroase. De la tine am aflat in trecut de el :) dar nici pana in prezent n-am reusit sa-i simt mireasma... :((

    Am testat crema L'Occitane. ;) Imi place foarte mult, intra repede in piele pe care o hidrateaza potrivit de bine. Are un parfum usor ierbos, din cate imi amintesc. Sunt convinsa ca o sa-ti placa! ;)

    Nu stiu produsele VO5, in magazine se gasesc? eventual online? sau doar in saloane? Daca as avea ocazia, le-as testa. Stii tu ce stii daca iti plac asa mult! ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce cadouri frumoase, sa te bucuri de toate! Agenda imi place tare mult, daca te gandesti sa dai vreuna la giveaway neaparat o sa ma inscriu :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa te bucuri de ele! As dori un review la glossurile de la MAC ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Foate inspirate alegerile, in special in materie de produse de ingrijire! Imi place si agenda. :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumoase cadourile si folositoare.Sa te bucurii de ele! :-*
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumoase cadouri, sa te bucuri de ele.Frumoasa agenda!

    RăspundețiȘtergere
  9. Aaaah, Flowerbomb... Ce minune de parfum! Să le foloseşti cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
  10. Anamaria, la noi in magazine nu se gaseste - poate afara sa-l testezi sau la baietii veseli care vand parfumuri, in rest slabe sanse sa-l gasesti.

    Claudia, e pentru mine! :)

    Gabriela, da, sunt foarte cremoase si destul de pigmentate, mie imi plac mult de tot.

    Ada, pe cosmeticepenet gasesti produsele VO5 si le-am mai vazut in magazinele Stock Market.

    Alina, nu e o idee rea, dar nu depinde de mine :)

    aidamariamakeup, cred ca am mai scris de ele pe blog, o sa ma uit in arhiva.

    TheMay Day, oamenii ma cunosc cand vine vorba de cadouri (desi cica-s greu de citit) :)

    Lucica, multumesc :)

    Adina, multumesc frumos

    Macnetize, da, acum folosesc si eu linistita ce mai aveam in vechea sticla :)

    RăspundețiȘtergere
  11. L-am vazut pe aoro, dar daca nu ii stiu mirosul nu pot sa risc, totusi e destul de scump :) .Am inteles ca si Eau Mega e absolut delicios .

    (Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  12. Sa te bucuri din plin de cadouri:).

    RăspundețiȘtergere
  13. Facem o agenda si pt giveaway, daca vrei tu Cam, numai ca am nevoie de 2-3 saptamani ca sa revin pe drumul meu.

    RăspundețiȘtergere