Azi imi place ... pensula (pointed) pentru fond de ten

3.8.13

Nu m-a tentat niciodata pensula P86 de la Sigma, insa am tot vazut pe Youtube ca e laudata si folosita foarte des pentru zona de sub ochi, asa ca (din nou) curiozitatea a invins si am decis sa iau una de pe ebay (gasiti la 2-3 lire n-as zice copii, ci modele asemanatoare cu toate pensulele de la Sigma cu peri Sigmax - cele de pe ebay au manere mai scurte si se curata mult mai usor decat cele de la Sigma, asa ca eu in momentul asta n-as mai da bani pe pensulele Sigma cand exista alte variante).


Pensula am folosit-o aproape zilnic de cand o am, strict pentru zona de sub ochi. Intrucat cearcenele nu mai sunt asa o problema grava pentru mine (v-am povestit ce si cum in postarile anterioare), am inceput sa folosesc doar iluminator sub ochi si am inceput sa aplic altfel (sub forma unui triunghi) asa ca pensula asta este perfecta. Nu pierde peri, aplica foarte bine produsul si termin imediat ce am de facut (datorita marimii). Nu suge foarte mult produs si se curata mult mai usor decat pensulele Sigma, iar asta imi place la nebunie - se curata si se usuca mult mai repede.

Voi ce pensula folositi pentru zona de sub ochi?

6 comentarii

  1. La Elf(Studio)au asa ceva.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu folosesc pentru corector pensula mica din setul Travel de la Real Techniques, e pufoasa si are dimensiunea ideala :) Tentanta si aceasta pe care o folosesti tu!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ar fi buna si mie o astfel de pensula! Mă oftic de fiecare data când vad ca toată lumea își cumpara după eBay... numai eu nu reușesc sa îmi pun bani pe contul paypal

    RăspundețiȘtergere
  4. Florence Vi, da, are o forma interesanta, din ce-am inteles aplica bine si fondul de ten, insa n-am avut curiozitatea sa incerc.

    Anonim, nu stiu - eu cu produsele Elf nu am nici o relatie :)

    Georgiana, si eu foloseam ceva asemanator, insa e mult mai usor asa.

    Rakolla, nu trebuie sa alimentezi nimic - bani se trag direct de pe cardul tau prin contul de paypal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Daca imi aplic ceva pe zona de sub ochi o fac intotdeauna cu degetul pentru ca n-an nici o pensula care sa intre bine in zona respectiva.

    RăspundețiȘtergere