Astazi ...

13.8.13

.... mi-e cald, la fel de cald cum mi-a fost si ieri. Pana acum n-am simtit atat de puternic caldura, dar ieri si azi nu mi-a placut deloc. Am baut litri de apa, am transpirat, am baut iar apa si tot asa ... voi cum faceti fata caldurii de afara?

Dar lasand la o parte caldura, ma simt bine ... simt ca pot face orice imi propun, simt ca sunt pe drumul care trebuie si asta imi da o forta care face minuni ... cateodata e nevoie sa pui distanta intre tine si oamenii/ lucrurile care te inconjoara ca sa iti dai seama daca iti fac bine sau nu. Si asta fac si eu ... 

Am descoperit lucruri noi despre mine, mi-am dat seama ca trebuie sa-mi asum niste lucruri si sa fac ceva sa elimin ceea ce nu-mi place in viata mea. Daca pe drumul asta vor disparea anumiti oameni sau anumite lucruri inseamna ca nu aveau ce sa caute acolo de la inceput. Poate doar m-am incapatanat sa dovedesc ceva si sa ma lupt cu morile de vant cand tot ce trebuia sa fac era sa-mi pese mai mult de mine si sa nu-mi pese asa tare de problemele altora ... am ajuns intr-un punct al vietii mele in care imi dau seama ca singura persoana pentru care sunt responsabila sunt eu ...



6 comentarii

  1. Ma regasesc 100% in cuvintele tale. Pe acelasi drum sunt si eu. E foarte greu, dar simt ca e un drum bun si corect; imi pare rau ca nu l-am vazut pana acum, ca a fost nevoie sa mi-l arate cineva cu degetul. Drum bun iti doresc! ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarate vorbe. Si eu cateodata incerc prea mult sa fiu pe placul unor persoane facandu-mi mie rau. Mi-am dat seama ca nu merita, pentru ca, in final, te indepartezi de persoana ta si ajungi sa ai o multime de fustrari :) Cine tine la tine cu adevarat va fi acolo orice ar fi! Te pup si iti doresc o vara cat mai vesela!

    RăspundețiȘtergere
  3. clarra, mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? Eu zic sa savuram calatoria si sa nu ne mai gandim la altceva :)

    Anca M., toti trecem prin asta la un moment dat, important e sa reactionam si sa ne aducem aminte ca meritam mai mult. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos scris! Si eu ma straduiesc de ceva timp sa elimin din viata mea ce nu-mi place, sa fac mici schimbari care conteaza enorm. Si sunt de acord cu tine, suntem responsabili pentru propria persoana si atat!

    RăspundețiȘtergere
  5. vai cat imi place imaginea de la final!!! Cu voia ta o sa o preiau sa o postez pe wall-ul prietenei mele. Are nevoie de ceva care sa-i reaminteasca de lucrurile importante din viata ei.

    RăspundețiȘtergere
  6. asa este...nu are nici un rost sa te lupti cu morile de vant...

    RăspundețiȘtergere