Oferta saptamanii (12)

14.6.13

E vineri, eu ma gandesc la weekend, asa ca azi este o zi usoara la munca si am avut timp sa ma uit pe siteuri si sa vad ce oferte au. Si cum n-am mai facut de aproape doua luni o postare cu ofertele interesante pe care le-am vazut azi e momentul sa va tentez sa cheltuiti.

O sa incep cu Yves Rocher care are un concurs in desfasurare pe site unde puteti castiga zilnic un set de trei produse Minceur Intensive in valoare de 330 ron. Zilele trecute am vazut pe site ca au o categorie unde poti alege 3 produse la 59 ron si primesti cadou o trusa Vanity - le puteti vedea aici. Intre produsele din promotie se afla si stiloul corector pentru ten (pe care eu il folosesc de ceva vreme si-mi place mult si care are pretul normal de 47 ron) pentru care as fi dat comanda, dar cand l-am comandat am profitat de o oferta 1+1 asa ca nu o sa raman fara in curand. N-am apucat sa merg intr-un magazin sa testez noile produse din editia limitata Retropical, dar mi-a spus cineva ca miros bine si combinatia de portocal, mandarin si bergamota imi suna bine de tot. Si ma tenta si rucsacul izoterm care se ofera cadou la o comanda de minim 39 ron - daca il aveti poate imi spuneti si mie cum vi se pare. Ma mai gandesc ...

Cei de la Miniprix ofera pentru comenzile plasate astazi transport gratuit, asa ca daca va face cu ochiul ceva de pe site astazi e momentul sa dati comanda. Eu m-am uitat la niste rochii si o fusta pentru mama, dar nu m-am decis daca dau sau nu comanda. De asemenea cei de la Refashion au reducere la sacouri/ jachete - puteti vedea aici promotia, iar Schneider Outlet a adus colectia de vara de la Berska si intra in promotia cu 50% care este pe site pana la sfarsitul lunii.

Cei de la lookfantastic au pe site June Sale la produsele pentru par si sunt reduceri de pana la 50%. Pe mine ma tot tenteaza sa incerc niste produse de la Redken. Am vazut ca era o promotie si la Label.M - la doua produse cumparate se ofera un spray de protectie termica full size. Prea multe tentatii pe siteurile astea ... mi-au mai trimis si pe mail un cod de reducere ca n-am mai cumparat de la ei recent .. rezista daca poti!

Cei de la feelunique.com au adus si ei pensulele Real Techniques (preturile nu se compara cu cele de pe iHerb) si produse John Frieda - inclusiv variante cu produse travel size la 5 lire, care mi se par fenomenale daca nu ati incercat produsele si vreti sa vedeti cum sunt, mai ales ca au toate gamele, inclusiv produsele de styling. Cat de curand o sa-mi comand si eu un sampon din gama Brilliant Brunette sa-l folosesc cu balsamul pe care il am deja acasa. Nu va mai zic cat ma tenteaza sa incerc vopseaua de la John Frieda ...

Cei de la StrawberryNET.com  ma tenteaza aproape zilnic (in ultimele 10 zile am dat doua comenzi la ei) si astazi am vazut ca au in stoc glossurile Cremesheen de la MAC - Fashion Scoop este preferatul meu dintre toate produsele pentru buze pe care le am, iar Boy Bait mi-l doresc de mult. Si au bagat si o gramada de variante de culoare la MSF-uri ... oftez.

Si sa nu uit de oferta celor de la SlimArt de care v-am spus si ieri pe Facebook (gasiti aici detalii despre oferta) - eu am incercat si Diamond Peeling (puteti citi aici impresiile mele si aici impresiile Andreei care a castigat o sedinta la concursul din martie) si sambata am fost si la WishPro (va povestesc saptamana viitoare cum mi s-a parut) si pretul pentru ambele mi se pare foarte bun, mai ales daca sunteti inaintea vreunui eveniment important.

Ma opresc aici ca deja creste alarmant lista mea cu "vreau" si nu e momentul ....

4 comentarii

  1. Multumim pt oferte . Eu zilele trecute am primit un newsletter de la yr, primeai o lotiune tonica (cadou)pentru un produs comandat din gama respectiva,iar cum eu aveam nevoie de o crema hidratanta cu protectie solara , mi-am facut o comanda , iar ca si cadou am ales rucsacul (pentru ca am nevoie de el perioada aceasta de vara este foarte util).Din editia limitata Retropical mi-am ales un gel de dus pentru ca eram curioasa de miros.Saptamana viitoare cand am sa primesc pachetul (probabil la sfarsitul saptamanii) am sa te anunt cum este rucsacul, oricum nu ma astept la cine stie ce...dar fiind un cadou nu pot sa fac mofturi:) . Te pup sa ai un weekend frumos.

    ps : a ajuns si coletul de pe iherb fara nicio problema.(Anamaria)

    RăspundețiȘtergere
  2. Oferta YR e cea mai tentanta pentru mine dar trebuie sa fiu puternica, nu e momentul pentru cheltuieli acum. Te rog Gabi, mai asteapta o luna si apoi o sa ne rasfatam :(

    RăspundețiȘtergere