Paula's Choice Skin Balancing Oil-Reducing Cleanser

28.2.13

Am primit cleanserul din gama Skin Balancing cadou de la Corina prin toamna si de atunci l-am folosit constant, insa nu zilnic (am mai spus si cu alte ocazii ca fac eforturi sa ma autoeduc sa folosesc cleanserul pentru ca nu-mi plac produsele de acest gen, insa la acesta incercasem cateva mostre si mi-au placut si stiam ca o sa ne intelegem bine).


Produsul imi place (asa cum am spus si mai sus) si-l folosesc de 3-4 ori pe saptamana (nu am reusit sa ma conving ca e nevoie sa-l folosesc mai des, insa asta e optiunea mea personala si cred ca pana la urma problema reala e apa, pe care tenul meu nu o tolereaza foarte bine, nu produsele de acest tip), textura lui este una cremoasa, nu este nevoie de o cantitate mare pentru toata fata, curata foarte bine si chiar imi place senzatia pe care o am dupa folosire - ten curat si hidratat.

Tenul meu s-a schimbat in ultimele luni si de la un ten mixt am ajuns la un ten normal, dar usor sensibil si cleanserul asta imi prieste si-mi place ce face pentru fata mea, insa nu stiu daca este un produs fara de care n-as putea sa traiesc.

Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

8 comentarii

  1. Nu l-am folosit, insa tare as vrea sa incerc produse de la Paula's Choice, dar nu reusesc inca sa strang bani pentru ele..

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat si eu 2-3 mostre si mi-a placut mai mult decat as fi vrut (spun asta pentru ca mi se pare scump pentru un produs de curatare). Mi s-a parut ca are o textura deosebita si mi-a lasat si tenul foarte "proaspat".
    Sa ai o zi frumoasa, Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Lucica, poate pe viitor ...

    Portraitinblack, costa mai mult intr-adevar, dar sa stii ca sunt de cursa lunga, ca sa zic asa. Te tine un produs luni intregi.

    Georgiana, da, stiu, cred ca am "discutat" despre asta. Sper ca si a ta a fost frumoasa. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru mine e un produs vital. Chiar acum sunt pe ultima suta de metrii cu sticla pe care o am asa ca dau din coate sa-mi iau altul cat de repede. Imi place extrem de mult textura pe care o are, senzatia in timp ce ma spal pe fata cu el si mai ales cum se simte fata mea dupa ce m-am spalat. Sunt iremediabil indragostita de acest produs.

    RăspundețiȘtergere
  5. Il folosesc zilnic, dimineata si seara, din luna august. In 6luni am consumat aproape jumatate de produs, asa ca desi pare scump, raportat la pret/luna merita investitia. Inlocuieste demachiantul cu succes, insa mai folosesc dupa el si apa micelara. Este un produs bun, dar nu de neinlocuit.

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte bun si spornic, mie tubul mi se pare imens... nu am mai gasit in comert la noi tuburi de 400 ml de cleanser asa ca daca stam sa calculam cost per wear/use e un pret bun, deloc scump. Lasa pielea curata si e nevoie de putin produs la fiecare utilizare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Gabriela, e bine cand gasesti un produs care iti prieste si stii ca nu mai e nevoie sa cauti. :)

    Amici, da, este spornic si pretul nu este mare daca calculezi. Sunt de acord cu tine cu de neinlocuit (cel putin in cazul meu).

    Anonim, da, este un produs bun si tine o gramada. :)

    RăspundețiȘtergere