Oferta Yves Rocher februarie

4.2.13

Eram curioasa daca cei de la Yves Rocher vor veni cu o oferta buna inainte de 1-8 Martie si cred ca s-au descurcat bine chiar daca mie nu-mi place in mod deosebit Moment de Bonheur, insa stiu ca sunt multe persoane care sunt incantate de parfumul asta. Asadar oferta de luna asta este simpla si tentanta:

- la o comanda de minim 39 ron se ofera cadou parfumul Moment de Bonheur la 30 ml al carui pret normal este de 140 ron (sau puteti alege setul Un Matin au Jardin Trandafir care contine parfum 20 ml si gel de dus 50 ml ori setul de bijuterii cu ametist)

- la o comanda de minim 79 ron se ofera cadou uleiul cu argan pentru dus (200 ml) care este 45 ron

- transportul este gratuit pentru o comanda de minim 59 ron

- reducere 30% la un produs la alegere (cu exceptia promotiilor, a seturilor, a produselor cu bulina verde si a produselor in editie limitata)

Gasiti oferta aici. Va tenteaza? Aveti de gand sa comandati ceva?


15 comentarii

  1. Eu am comandat acum putin timp.De cateva zile tot intru pe pagina lor, asteptam promotia noua.
    Mi s-au terminat cam toate gelurile de dus si lotiunea tonica si am zis sa profit ca sunt pe placul meu cadourile.
    Mi-am comandat si doua sampoane din gama noua, fiecare are 300 ml, iar pretul e 10,9 lei. Sunt curioasa de calitatea lor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat nimic de par de la ei, sa ne spui cum sunt dupa ce le incerci. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Parfumul meu preferat de la Yves Rocher este Tendre Jasmin si pe asta nu-l au niciodata la oferta :(

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu am pus comanda astazi , primesc parfumul Comme un Evidence , pentru ca l-am tot comandat de la ei , acum mi-l ofera cadou . Comanda mea e de vreo 7 produse , dintre care la 2 mai primesc 2 . Am avut ceva conditii de indeplinit .. dar m-am descurcat pana la urma . Produsele sunt pentru mine , parfumul il daruiesc mamei mele .

    RăspundețiȘtergere
  5. Ma termina ofertele astea de la Yves Rocher:(....doar am dat o comanda si acum ma tenteaza iar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce parere aveti despre bijuteriile cu ametist? Le are cineva?

    RăspundețiȘtergere
  7. o sa comand si eu , este interesanta oferta !

    RăspundețiȘtergere
  8. gelul de dus cu argan este o veche iubire...tentanta oferta :*

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sunt la prima comanda Yves Rocher...problema este ca mi-am comandat doua geluri de dus de vreo 16 Ron...si in cosul de cumparaturi aparea si Parfumul Moment de Bonheur cadou...plus 12 Ron taxele de expediere, am vreo 28 Ron de platit si imi apare ca primesc oricum si parfumul, sa fie asa oare....

    RăspundețiȘtergere
  10. moni daca ai prins oferta cu 48 de ore primesti parfumul si eu am comandat doar un gel de dus si l-am primit

    RăspundețiȘtergere
  11. O primvara frumoasa iti doresc tie Camelia, cat si tuturor clientelor Yves Rocher si nu numai!Bineinteles ca am profitat de aceste super oferte si nu m-am putut abtine sa nu comand atat parfumul Moment de Bonheur (care recunosc nu ma da pe spate ,dar bun pentru facut cadou)cat si setul de bijuterii de care sunt fascinata (pe acesta il pastrez cu drag)

    RăspundețiȘtergere
  12. Ioana, multumesc. Iti doresc si tie o primavara frumoasa care sa-ti aduca numai zambete.

    RăspundețiȘtergere
  13. Eu am "profitat" de oferta aceasta luna trecuta. Am comandat cateva lucruri si am ales sa primesc parfumul Moment de Bonheur la 30 ml. Speram din tot sufletul sa imi placa, insa nu a fost asa... Nu imi place absolut deloc! In general, nu prea le am cu cremele/parfumurile care miros a trandafiri [ nu stiu de ce, prefer trandafirii naturali, nu sub alte forme ], iar Moment de Bonheur exact a trandafiri miroase! :)) Am fost cam dezamagita, ma asteptam la altceva...plus ca sticluta mi se pare minuscula pt pretul de 140 de lei, cum ar fi costat in mod normal.

    RăspundețiȘtergere
  14. Bianca, nici mie nu-mi place parfumul, nu-mi inspira nimic, oferta asta nu m-a tentat, insa cea de luna asta ma tenteaza.

    RăspundețiȘtergere
  15. Da, cea cu gentile ma tenteaza si pe mine, insa ma abtin ! :)) Am promis ca nu imi mai comand nimic pana nu termin cosmeticele pe care le am :D

    RăspundețiȘtergere