Madre Labs Balancing Shampoo

11.2.13

Am luat samponul asta acum ceva vreme la o oferta de pe iHerb si am dat 3 dolari pe el. Il luasem pentru mama, insa ea nu l-a folosit si am ajuns sa-l folosesc eu dupa ce m-am vopsit pentru ca am vrut ceva mai usor ca sa curete bine parul si sa nu-mi scoata toata vopseaua din cap.


Si chiar a fost bun pentru asta ... a scos toata vopseaua din cap fara sa se piarda din culoare, parul a ramas matatos si nu s-a incurcat, n-am patat perna (ceea ce mi s-a mai intamplat in trecut dupa vopsirea cu negru albastrui). L-am folosit la prima si a doua spalare dupa vopsit si am revenit la samponul si balsamul pe care il foloseam in mod normal.

Nu am mai vazut decat varianta cu capsuni pe site, dar banuiesc ca nu sunt mari diferente. Nu mai este la oferta, ci pretul este undeva la 10 dolari. N-as plati atat pe el, dar daca mai il prind la oferta, posibil sa-l cumpar din nou ... e un sampon bland care isi face treaba.

Ati incercat vreunul in sampoanele Madre Labs? Cum vi s-a parut?

5 comentarii

  1. e unul dintre cele mai bune sampoane incercate de mine pana acum. eu nu l-am prins la oferta aia, am platit pretul intreg. cam mare, dar pt mine a meritat. la fel de bun,dar mai ieftin e Nature's Gate, Biotin Strengthening Shampoo. Le iubesc pe aman2 :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mi-am luat Conditionner-ul cu rodie la oferta de 3 dolsari dar nu prea imi place:mirosul nu prea ma incanta si ncii rezultatele.

    RăspundețiȘtergere
  3. tiff4mk, merci de info :)

    Stefania, am mai citit si eu despre balsam ca nu e cine stie ce.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am folosit aceasi varianta de balsam si mi-a placut mult. Nu stiu daca avea legatura dar in perioada respectiva mi se ingrasa parul mult mai greu...sau cel putin asa mi se parea mie. Si miroase tare bine si descurca parul. As fi curioasa sa incerc si samponul.

    RăspundețiȘtergere
  5. De mult timp nu mai tolerez sampoanele din comert, fac un fel de intoleranta, ma mananca scalpul f tare, desi parul arata bine. M-am impacat doar cu Alpecin antimatreata ( desi eu nu am matreata ...)l-am luat din farmacii la aprox 19 lei. Recunosc ca nu am testat sampoane cu adevarat bune calitativ, pe care le-am vazut prezentate la tine.
    Dar am descoperit iHerb si Nature's Gate, Biotin Strengthening Shampoo, aprox 5 dolari pt mai mult de 500 ml a fost grozav ! Acum testez Mill Creek, Biotin Shampoo 5,74 dolari , 473 ml, e bun si el, dar primul imi place mai mult. Oricum am scapat de iritatii si sunt f multumita :)

    RăspundețiȘtergere