MAC Time&Space versus MAC Woodwinked

8.2.13

Time&Space este unul din fardurile mele preferate (a fost editie limitata - colectia Neo Sci-Fi, colectie care mie mi-a placut la nebunie si din care am toate cele 5 farduri: Femme-fi, Evening Aura, Expensive Pink, Magnetic Fields si cel mentionat mai sus) si il folosesc deseori. La fel mi se intampla si cu Woodwinked la care apelez cand nu stiu ce sa combin sau cand pur si simplu vreau ceva care sa arate bine fara prea mult efort.


Time&Space / Woodwinked

Time&Space are o textura frost, in timp ce Woodwinked este veluxe pearl, insa la aplicare nu exista diferente majore. Ambele sunt usor cremoase si se intind perfect, sunt genul de farduri care fac machiajul foarte usor de aplicat. Diferenta intre ele: Woodwinked are o usoare tenta aurie, in timp ce Time&Space are o tenta de cupru, insa este prea putin sesizabila.


Aveti vreunul dintre ele? Care va place mai mult?

5 comentarii

  1. nu le-am incercat ,insa l-as prefera pe Time&Space ,eu prefer sa nu ies in evidenta prea mult atunci cand ma machiez ,de aceia optez pt un machiaj cat mai putin sesizabil,conteaza care iti place tie :*

    RăspundețiȘtergere
  2. amandoua sunt foarte frumoase ! dupa mine,as prefera Woodwinked , dar fiecare are gusturi diferite , si mai ales, trasaturi diferite ! poate un produs care mie imi place la nebunie alteia nu i-ar placea :) de asta exista atata varietate de culori , sa avem de unde sa ne alegem , slava cerului :) oricum , sunt deosebite amandoua ! Sa le folosesti cu drag in continuare Camelia ! sunt o investitie buna !

    RăspundețiȘtergere
  3. Diferenta din ele este aproape insesizabila, cel putin din poza. Woodwinked spuneai ca are o tenta de auriu, ceea ce il face mai potrivit pentru seara. Amandoua par sa fie potrivite pentru machiaje discrete sau in combinatie cu alte culori.

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mai mult Woodwinked,pare mai auriu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. foarte frumos :) nu le-am incercat inca :-*

    RăspundețiȘtergere