Eu ... despre iluzii

22.2.13

Nici nu stiu cu ce sa incep postarea asta, mi se invart atatea ganduri in cap ... ieri am avut o zi buna, am ras mult si mi se parea ca toate intra in normal, azi e alta poveste ... m-am dus in pat trista desi am incercat sa scap de starea asta - asa e cand te loveste nostalgia, m-am trezit cu o stare ciudata (sigur e de vina si vremea asta, pe mine ma indispune, vreau sa vina caldura, vreau sa vad soarele), am dat de un client cu niste pretentii aberante la munca si acum ... mi-a pierit totul cheful. Simt ca ma invart in cerc ... si-mi doresc sa zambesc si nu-mi iese.

Si ma gandesc ca am nevoie de o noua provocare ... am nevoie de ceva frumos, de ceva care sa ma faca sa vibrez ... cat de des vi se intampla sa simtiti asa? Mie in ultima vreme tot mai des, semn clar ca ceva lipseste in viata mea.

Cateodata ni se pare ca stim ce vrem si ne incapatanam sa credem intr-un lucru sau intr-un om chiar si atunci cand semnele sunt clare ... de ce? Nu stiu voi, dar eu renunt greu la ceva ... fie ca e vorba de un lucru, de un om care a insemnat ceva pentru mine sau de o simpla idee. Poate de vina e firea mea, mereu m-am incapatanat sa vad ceva bun in orice ... si ma intreb daca nu gresesc ...

Si pe cat de usor imi e sa spun stop cand simt ca nu mai e nimic de spus si pe cat de radicala sunt in anumite situatii, sunt anumiti oameni care oricat de tare m-ar dezamagi nu le pot intoarce spatele ... si desi imi promit mie ca n-o sa mai existe o alta sansa ... sa fie prostie? sa fie ceva mai mult?

Acum zambesc ... daca am scris toate astea, mi-am dat seama ca e o stare care va trece cum au trecut si altele ... si maine e o alta zi, una in care eu am de gand sa zambesc si sa ma bucur.

Asa ca las randurile de mai sus cum le-am scris (pentru ca sunt realitatea mea de moment) si va intreb voi ce planuri aveti pentru weekend? Ceva interesant?

9 comentarii

  1. Buna, iti spun sincer ca am citit randurile de mai sus cu lacrimi in ochi pt ca nu credeam ca ma voi regasi atat demult in ele. La fel e si la mine in ultima vreme...de cele mai multe ori mi se intampla sa adorm plangand pentru ca sunt din ce in ce mai mult dezamagita de oamenii la care tin! Eu una nu mai am nici o solutie cum sa scap de mizeria asta pe care o port in suflet si in minte din cauza lor! Pt weekend, vreau doar liniste si sper sa fie! Te pup, ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ana-Maria, trebuie sa inveti (ca si mine de altfel) detasarea ... nu poti sa-ti amarasti viata pentru egoismul altora. Nu ai de ce, meriti ceva mai frumos si daca ei nu vad asta e pierderea lor. Iti doresc un weekend linistit.

    RăspundețiȘtergere
  3. E greu al naibii sa renunti, dar oare merita 6 zile de lacrimi si stari ciudate pentru una de zambete?
    Mie imi pari un om puternic- desi sensibil- asa ca stiu ca vei lua o decizie cu care sa fii impacata.
    Un weekwnd cum iti doresti!

    RăspundețiȘtergere
  4. As vrea sa-ti spun ca am planuri mari in weekend dar in realitate singurul plan e sa testez noul meu aspirator. Ma chinuiam de ceva vreme sa l cumpar asa ca maine-l pun la treaba...si pe mine impreuna cu el.

    PS: esti foarte sensibils Camelia. Cred ca oamenii care-ti creaza astfel de stari nu merita atata atentie din partea ta...oricat de greu ar fi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Gabriela, spor la treaba. Ai dreptate cu oamenii ... numai ca atunci cand te leaga un trecut si omul ala ti-a fost alaturi in cele mai urate clipe e al naibii de greu sa ii intorci spatele oricate tampenii face.

    RăspundețiȘtergere
  6. In seara asta mi-am facut un ceai de tei .. sperand sa dorm linistita . Poate el ma ajuta . " Mie in ultima vreme tot mai des, semn clar ca ceva lipseste in viata mea. " Vreau ceva frumos , ceva care sa ma faca sa zambesc cand ma trezesc , vreau fluturi in stomac , vreau .. vreau .. Maine e mai bine ..

    RăspundețiȘtergere
  7. MoGio, si tu vrei? O sa vina curand ... sunt sigura de asta. :)

    RăspundețiȘtergere