Duminica ...

10.2.13

Am inceput sa scriu de vreo trei ori, dar nu mi se leaga cuvintele ... nu vin sau daca vin n-au legatura intre ele, aveam in plan niste postari despre niste produse, dar nu le pot scrie ... imi zboara mintea la altele, ma pierd in cuvinte, scriu, citesc ce scriu si mi se pare ca n-am exprimat nimic. Asa ca am decis sa nu scriu nimic despre produse de frumusete azi ... nu e o zi buna pentru asta!

Probabil ca mintea mea e prea agitata ca sa pot sa ma opresc la un singur lucru ... am sute, mii de ganduri care ma "lovesc" din toate partile. Am avut o saptamana plina la munca (a trebuit sa ma duc si ieri la birou desi pentru mine sambata si duminica sunt rupte de munca), am aflat ca doua persoane din jurul meu au niste probleme de sanatate si asta m-a pus pe ganduri, cineva de care imi pasa trece printr-o furtuna emotionala si e greu sa stai sa privesti fara sa poti face nimic, Bella a avut iar niste probleme ... nimic grav (sper), doar ganduri care te macina oricat ai vrea sa nu le dai importanta.

Si cu toate astea zambesc ... ma simt mai puternica ca niciodata, simt ca pot face multe si vreau sa le fac, dar am si momente cand ma simt slaba si fara putere ... dar sunt normale, nu? Toti trecem prin asta ...

Am in plan (e mai mult decat un plan dar fara detalii multe acum) ceva frumos pentru blog la inceputul lunii martie si de-abia astept sa vina mai repede perioada aia. Vreau sa vina primavara, vreau sa vad bucurie, culori si zambete.

Vreau multe ... si o sa le am. Voi ce va doriti cel mai mult in perioada asta?

11 comentarii

  1. in perioada asta eu incerc sa ma inconjor de buna dispozitie, fie prin oameni, amintiri sau imagini; orice atata vreme cat imi da senzatia ca nimic nu-i imposibil! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu astept ca si tine primavara.Imi place mult si iarna, dar simt nevoia acuta de a vedea flori, veselie, soare..din pacate aici in Belgia mai rar..dar astept.Acum sunt mai plina de optimism si desi mi se intampla des si mie sa fiu bombardata de ganduri, acum imi pun ordine si mereu imi spun celebra replica din Pe aripile vantului: Si maine e o noua zi.
    Te pup Camelia!

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi doresc sanatate pentru mine si cei dragi si multa putere de munca! Urmeaza o perioada tare agitata pentru noi si ma tot gandesc cum vom face fata. Dar cred ca daca suntem atenti si invatam sa ne alegem prioritatile, vom reusi sa ducem totul la capat.
    Iti doresc si tie sa fii bine, sa ai parte de liniste si sa se rezolve problemele din jur!

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc sa scap de sinuzita asta!Ma omoara!

    RăspundețiȘtergere
  5. Tânjesc tare mult după răbdare... Acea doză de răbdare care să-mi devină aliat într-un moment de aşteptare care trece cumplit de greu...
    Numai gânduri frumoase tuturor :-)

    RăspundețiȘtergere
  6. La fel ca si tine nu vreau decat sa vina primavara. In seara asta a inceput sa ninga brusc in Bucuresti si mi-am amintit ca mai e putin de indurat pana sa vina caldura si sa rasara ghioceii. Primavara, caldura, verdeata imi dau parca putere in fiecare an sa ridic capul si sa merg mai departe. Asta astep si acum. Am parca nevoie de asta mai mult ca niciodata.

    Sper sa fie totul bine si cu Bella si cu oamenii dragi din jurul tau. Cititoarele tale iti trimit ganduri bune si calduroase.

    RăspundețiȘtergere
  7. Inspirația nu vine chiar în fiecare zi, și sigur nu te citim doar pentru postările despre cosmetice. Și mie mi-e greu să scriu în fiecare zi despre propriile produse, așa că te înțeleg foarte bine. Iar stările acestea contradictorii sunt foarte comune și la mine, dar eu am scuza hormonilor :)Ce-mi doresc acum? Să mai lucrez o bijuterie nouă, de mâine și să mă bucur la maxim de voinicelul meu care nu mai are mult și vine pe lume. Tare frumoasă starea aceasta!
    Să ai o săptămână așa cum îți dorești!

    RăspundețiȘtergere
  8. Imi doresc sa iau toate examenele. si in rest , sa ramana totul la fel . poate sunt eu ciudata dar in ultima vreme ma rog la Dumnezeu sa ramana totul asa pentru ca este foarte bine cum este acum. Si cel mai frumos sentiment il ai atunci cand iti place viata ta si esti multumit cu ceea ce ai ! Va pup fetelor !

    RăspundețiȘtergere
  9. Imi doresc liniste si pace interioara, iar daca s-ar putea cate o bucurie micuta din cand in cand as fi cea mai fericita!
    Imi place foarte mult cum scrii. Imi merg la suflet toate mesajele tale.
    Iti doresc sa fii binecuvantata cu tot ce este mai bine pentru tine si sa ai o primavara minunata!
    Cu drag,
    Cornelia

    RăspundețiȘtergere
  10. Multumesc pentru gandurile bune, o saptamana frumoasa sa aveti!

    RăspundețiȘtergere