Azi imi place ... balsam Schwarzkopf Bonacure Color Save Spray

27.2.13

Am primit balsamul spray pentru intretinerea culorii parului vopsit pentru testare de la Carespot (gasiti aici detalii despre produs) si il folosesc de mai bine de o luna. A venit exact la momentul potrivit pentru ca de-abia ma vopsisem si l-am pus la treaba imediat.


Produsul are 2 faze si trebuie agitat inainte de folosire pentru a se amesteca. Contine aminoacizi, Moringa Oleifera, stabilizatori de culoare si filtre UV si se aplica pe parul proaspat spalat si uscat cu prosopul, se pulverizeaza de cateva ori de la o distanta de 20-30 centimetri. Ajuta la descurcarea parului si lasa parul matasos si cu un miros discret dar foarte placut (mie mirosul imi aminteste de ceva foarte familiar, dar e mai mult o senzatie decat un miros anume, asa ca nu pot sa-l definesc).

Asa cum am zis la inceputul postarii eu il folosesc de mai bine de o luna, exact de cand m-am vopsit ultima oara si nu vad vreo diferenta la parul meu in ceea ce priveste culoarea - parul este negru intens, are stralucire si se piaptana foarte usor, asa ca am toate motivele sa cred ca balsamul asta de tip spray isi face treaba cum trebuie (culoarea nu si-a pierdut deloc din intensitate si parul are un luciu sanatos).

Acum sunt curioasa si in privinta celorlalte produse din gama asta. Ati incercat vreunul dintre ele? Cum vi s-a parut?

5 comentarii

  1. Nu stiam ca exista produse pentru par care sa protejeze de soare. As vrea sa cred ca el chiar face asta pentru atunci chiar ar fi o investitie buna. Urmeaza sa ma vopsesc deci e foarte tentant.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-l folosesti cu placere :-* n-am folosit niciodata :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Gabriela, da, sunt produse cu protectie solara - chiar multe, iar vara daca expunerea la soare exista e chiar indicat sa le folosesti.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ma intereseaza foarte tare subiectul mai ales ca vara nu folosesc niciodata palarii sau alte lucruri care sa mai protejeze parul de soare. Dat fiind ca pe piele imi aplic mereu SPF ma simt obligata sa-mi tratez si parul cu acelasi respect.

    RăspundețiȘtergere