Ofertele saptamanii (4)

24.10.12

Beauty Expert are o gramada de promotii interesante (in sectiunea Christmas Gift Sets am vazut niste seturi de la Korres, Gatineau, Elemis, Fudge, Decleor si chiar Ren la preturi foarte bune) si ofera transport gratuit international pentru comenzile cu greutate pana in 2 kg (ca si HQhair ca doar fac parte din acelasi grup). Si in Autumn Sale puteti gasi oferte bune de tot.

feelunique.com are 2 coduri promotionale valabile pana pe 29.10: SAVEINOCT (£7.50 off any order when you spend £60 or more) si FEELAUTUMN3 (£3.50 off any order when you spend £30 or more). Nu uitati sa verificati Special Offers (intotdeauna e ceva tentant acolo - ) si Outlet.

HQhair.com are 2 coduri de reducere valabile pana pe 30.10 - SAVE4 / SAVE8 (Save £4/ 8 when you spend £30/ 60 or more on HQhair.com. Code excludes: Blax, Stila, NARS, Moroccanoil, Alpha-H, Decleor, Urban Decay, GHD) si un cod pentru o lumanare gratuita - CAN40 (Get a free L'oreal Candle with every purchase over £30. Code excludes: Blax, Stila, NARS, Moroccanoil, Alpha-H, Decleor, Urban Decay, GHD).

Cei de la lookfantastic au o oferta cu 3 produse la 30 lire (transportul fiind gratuit) - gasiti aici promotia si am vazut produse de la Redken, Kerastase, Benefit si multe altele si de asemenea au cod de reducere de 15% (TIGI15) valabil pentru produsele Tigi pana pe data de 30.10.

Daca nu vreti sa comandati din afara tarii, Beautyspell are niste promotii interesante, le puteti gasiti aici: mi-au atras atentia CHI Shine Infusion la 150 ml (redus la 53 de la 73 ron) si mastile L'Oreal Proffessional la 200 grame (reduse la 55-65 de la 74-87 ron). 

Recent am descoperit siteul Accessories Direct si tot admir produsele lor si am vazut in categoria Sale o geanta la care imi tot sta gandul. Din ce-am vazut pe site transportul este 9,95 pentru Romania (cu tracking number e mai scump de atat).

Un alt site care mi-a mancat timpul este Love Clothing unde am vazut haine de la Cheap Monday, Pieces si Vero Moda (si multe altele) la Clearance cu reduceri de pana la 50%. Transportul este 3.99 pentru comenzile de pana la 29.99, 6.99 pentru comenzile pana la 120 si gratuit peste aceasta suma.

TinaR are o gramada de promotii on-line la incaltaminte, cu preturi pornind de la 59 ron (si chiar mai mici pentru articolele reduse cu 50%) si transport gratuit pentru comenzile mai mari de 149 ron - puteti vedea modelele aici. Mie mi-au placut 2 perechi de botine negre la 119 ron ... si nu numai. In plus la cumparaturi de peste 100 ron, se primeste un voucher de 20 ron pentru Elefant.

Inlovewithfashion este alt site descoperit recent si care in aceasta perioada are transport gratuit si la o comanda de peste 30 lire (produse la pret intreg, nu cele din promotii) ofera un discount de 10 lire cu codul WELCOME10.

Cei de la New Look au Final Clearance Sale si au transport international gratuit la comenzile de peste 55 lire. Am vazut o gramada de oferte tentante: la accesorii cumperi 1 si primesti 1 gratuit, la incaltaminte si imbracaminte preturile pleaca de la 5 lire (si chiar si mai putin la anumite articole) si multe altele. Daca aveti bani de cheltuit, intrati pe site.

In perioada 22-29.10 Nemira ofera transport gratuit pentru orice comanda cu valoare mai mare de 59 ron (valabil pentru comenzile cu plata ramburs, nu pentru cele achitate online cu cardul) si in plus au o reducere de 40% la colectia Dune (o gasiti aici).

eMAG.ro are niste promotii tentante saptamana asta (si ochii mei se indreapta spre laptopuri), iar cei de la evoMAG au pornit Toamna reducerilor. Daca aveti ceva de cumparat uitati-va pe siteuri ca s-ar putea sa gasiti preturi bune de tot.

Va tenteaza ceva?

5 comentarii

  1. salut, ti-am trimis un email..nu stiu daca l-ai vazut, ai putea te rog sa imi raspunzi?:) mersi

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu despre ce este vorba, am raspuns tuturor mailurilor primite in ultimele zile; daca nu ai primit raspuns inseamna ca nu am primit mailul.

    RăspundețiȘtergere
  3. La Lookfantastic au dat drumul din nou la transport in Romania?Primisem un e-mail de la ei si spuneau ca nu mai trimit catre RO.

    RăspundețiȘtergere
  4. Corina, da, si ei si HQhair livreaza in Romania.

    RăspundețiȘtergere