Sesiune de shopping: Yves Rocher x 2

13.10.12

Va amintiti de oferta Yves Rocher de care va povesteam aici? I-am zis si mamei de ea si s-a decis repede: vreau si eu Iris Noir (este unul din parfumurile ei preferate, mie mi se pare prea puternic) asa ca am dat o comanda pe numele ei - am facut un cont nou pe site si am inscris adresa la newsletter (pentru a primi cadoul surpriza). 


Astazi am ridicat coletul pentru care am platit 82,50 ron - jumatate din valoarea parfumului comandat (Iris Noir la 30 ml) si am primit 3 cadouri: apa de toaleta cu trandafiri la 100 ml (care nu miroase rau deloc), crema de noapte Hydra Seve (cadoul surpriza de pe site) si deo parfum Tendre Jasmin (cadoul pentru inscrierea la newsletter - miroase extrem de bine, este proaspat si miroase a flori, o combinatie reusita pe care acum as vrea sa o detin si sub forma unui parfum full size - am o varianta mini careia nu i-am dat atentie pana acum, dar am de gand sa o folosesc zilele urmatoare).


Luni am primit un mail de la Yves Rocher - oferta pentru abonati - cu un cadou: pensula pentru fond de ten la orice comanda. Cum pensula trimisa acum cateva luni (cea oblica pentru blush) mi-a placut si aveam nevoie de o pensula de genul asta pentru a aplica primerul (imi place mai mult asa decat aplicat cu degetele) am comandat un gel de dus cu orez violet din Laos si am platit transportul - in total 19,90 ron - si am primit si pensula de fond de ten. N-am incercat-o inca, insa pare ok pentru ce-mi trebuie mie.

Voi ati profitat de oferta? Ce v-ati luat?

13 comentarii

  1. miroase bine gelul de dus cu orez violet ?:d

    RăspundețiȘtergere
  2. frumoasa achizitie!si frumoase surprizele Yves Rocher,asa faci clientul sa revina
    Cat costa transportul,ca nu prea vad pe site?

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioana, multumesc.

    Crazy cOcO, da, din cat am putut sa miros :)

    Choco, seamana destul de mult cu Magie Noir de la Lancome.

    Ana Naghi, la oferta asta este transport gratuit pentru comenzile peste 59 ron (sunt toate detaliile in linkul lasa la inceput) - pe site transportul este 12 ron.

    RăspundețiȘtergere
  4. Crema de noapte este cea oferita cadou pentru codul newsletter. Deodorantul este cadoul-surpriza pentru comenzi mai mari de 39 de lei (valoare 65 de lei).
    Revenind la comanda, produsele arata toate foarte bine si ofertele au fost foarte tentante. Am profitat si eu de cea cu pensula, pentru ca luna trecuta dadusem o comanda cu 50% reducere. Am observat ca de cand au deschis magazinul online, ofertele trimise prin posta sunt din ce in ce mai slabe, mai neatragatoare. Banuiesc ca vor sa aiba mai multe comenzi pe site decat prin posta.
    Ca si mama ta si eu iubesc Iris Noir si il am tot in sticluta mai mica, de 30 ml. Este puternic, ce-i drept, dar are o aroma interesanta, intunecata :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi plac mult produsele de la YR, insa nu mi-am mai luat nimic de la ei in ultima perioada :( Gelurile lor de dus sunt dementiale!

    RăspundețiȘtergere
  6. Achizitii chiar reusite, Camelia! Sa va bucurati de toate!

    Daca as inscri-o pe mama la newsletter (eu fiind deja client) si as da o comanda, crezi ca mai trimit spray-ul Tendre Jamine? sunt tare curioasa in privinta lui. Cred ca miroase superb!
    merci.

    RăspundețiȘtergere
  7. auroratoma, crema este cadoul surpriza - a dat o prietena de-a mea comanda (care e deja client) si a primit aceeasi crema, nu deo Tender Jasmin (d-aia am zis ca ala a fost pentru newsletter - oricum cadourile difera)

    mania blog, sunt bune

    Ada, atata timp cat e alta adresa de mail si un nume care nu e inscris in sistemul de comenzi online, n-au de ce sa fie probleme

    RăspundețiȘtergere
  8. si eu multumesc lui yves, am atatea cadouri de la ei, si astept o comanda data pe site, chiar sunt seriosi si imi plac produsele, raportate la calitate pret, fata de oriflame sau avon, chiar te capeti cu ceva parfumuri , creme daca dai doar numai pt tine

    RăspundețiȘtergere
  9. Anonim, da, ofertele sunt tentante si sistemul lor atrage.

    RăspundețiȘtergere
  10. Camelia, "Tendre Jasmin" de mai sus, comparativ cu parf. "Comme une evidence" cum miroase? la fel de placut precum CUE ? care dintre ele iti place mai mult? :) merci.

    RăspundețiȘtergere
  11. Mie Comme Une Evidence nu mi se pare deosebit, adica nu ma atrage cu nimic. Tender Jasmin mi-a placut mai mult, insa nu l-am folosit deloc ca sa-ti zic o impresie clara.

    RăspundețiȘtergere