Sesiune de shopping & cadouri

19.10.12

Zilele trecute mi-a sosit coletul de la HQhair (inca puteti beneficia de transport gratuit si de ofertele speciale pe care le au) si daca in prima faza m-am enervat pentru ca mi-a venit la nu stiu ce oficiu postal din Calea Giulesti (a fost trimit cu tracking number si scria pe el ca e venit din Belgia - n-am inteles detaliile astea), cand l-am deschis mi-a trecut supararea.

Desi valoarea coletului a fost 7 lire si ceva (mi-am luat doar o perie de par - care imi place la nebunie si iubitele mele elastice Blax), in colet am gasit o surpriza - o varianta mini a sprayul pentru mixarea machiajului All Nighter de la Urban Decay. Frumos din partea lor ...

 
Azi dimineata mi-a adus postasul coletul cu bratara luata de pe Asos acum 8 zile - am luat-o la reducere (5,08 euro - pretul intreg fiind 21,95). Brisa este a doua bratara pe care o am de la firma Pieces si-mi place la fel de mult ca prima. In mod sigur o sa ma mai uit dupa piese de la ei cand sunt reduceri.


Intr-una din serile trecute m-a rugat o prietena sa intru la 1 Banut (v-am mai zis de magazinul asta si in alte postari) sa ii cumpar o gargarita de plus pentru un proiect la gradinita si nu puteam sa plec de acolo cu mana goala, asa ca mi-am luat 2 oje.


O prietena de-a mea a venit in tara in vizita si mi-a adus 2 cadouri pe care de abia astept sa le incerc: baza Rebuild de la Seche Vite si lip stainul de la Revlon Just Bitten in nuanta Instinct. Sa tot primesti cadouri d-astea, nu?

 
Voi v-ati luat/ ati primit ceva frumos in ultimele zile?

6 comentarii

  1. O husa de telefon care e pt S3 in loc de S2, dar a ajuns in vreo 3 zile. :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Giulesti nr. 2? Inseamna ca si al meu tot acolo ma asteapta. Ai mai platit vreo taxa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Chocolate, semn sa iei alt telefon? :)

    Alice, parca 3-6, nu ai ce taxe sa platesti ca este din UK.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ah da, corect. Acum sunt curioasa daca or fi fost darnici si cu mine, abia maine reusesc sa ajung pe acolo.

    RăspundețiȘtergere
  5. Am facut o comanda ieri la Asos, my first. Abia astept sa vina!
    Si-am primit ieri o pereche de pantaloni de pijama H&M, late birthday present.

    RăspundețiȘtergere