Se poate si asa (1)

8.10.12

Arareori termin un produs ... si nu ma refer doar la produse de machiaj, ci si la cele de ingrijire a tenului/ corpului sau chiar cele pentru par. Si de vina e firea mea curioasa care ma face sa deschid mai multe produse de acelasi fel in acelasi timp ... cand am vazut ca nu prea mai am loc sa le depozitez si ca am in baie 5-6 geluri de dus incepute si nu stiu cate sampoane si multe altele am luat hotararea sa incerc sa termin ce este deja inceput si sa nu mai iau altele noi. 


Asa ca am folosit pana la ultima picatura samponul si balsamul Gloss Me Smoothly de la VO5 (v-am povestit aici de ele - deja am altele in sertar), masca de par Shine Define de la Wella (gasiti parerea mea despre ea aici), scrubul de corp cu orhidee de la Marionnaud (pe care l-am luat cu o revista acum ceva vreme) si Microfine Refinisher Gommage de la MAC (pe care l-am mai avut si in trecut).


Am terminat si 2 parfumuri: Flower Party de la Yves Rocher (a treia sticla pe anul asta - si mai am unul nou in sertar) si Omnia Crystalline de la Blvgari (pe care l-am mai avut de cateva ori in trecut). Deodorantul roll-on cu lamaie verde din Mexic de la Yves Rocher a fost singurul pe care l-am folosit in ultima vreme si mi-a placut la nebunie, am de gand sa incerc si altele de la Yves Rocher si sa vad care imi place cel mai mult.

Mai am cateva produse care sunt pe sfarsite, dar despre ele va povestesc cu alte ocazie.(toate produsele din postarea asta mi-au placut asa ca n-a fost mare "chin" sa le termin)

3 comentarii

  1. Imi plac postarile de genul asta, le urmaresc cu drag si la alte bloggerite, asa ma mai impulsionez si eu sa termin din produse si sa nu mai cumpar altele (recunosc ca ultima parte nu prea imi iese).

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am facut recent o postare de genul si deja am strans destule pruduse terminate pentru a doua :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Coconut, fa eforturi mai mari - nici mie nu-mi iese, recunosc.

    It's Friday Somewhere si eu mai am cateva pe terminate :)

    RăspundețiȘtergere