Ramble cu iz de stranut

22.10.12

Am racit ... habar n-am cum si cand, insa imi curge nasul (pana in momentul asta nu mi s-a inrosit nasul si nici nu mi s-a uscat pielea dar am si folosit Vaseline de cateva ori pe zi) si sunt ragusita, n-am facut febra si nici nu ma doare capul (vreau sa cred ca m-au ajutat inhalatile cu ulei de menta - am vazut eu undeva ca ajuta si am tinut minte, diseara trec pe ulei de pin/ brad sa vedem daca face minuni), asa ca tot weekendul am lenevit aiurea, fara chef de nimic. 

Nici chiar aiurea, am facut mancare (am experimentat cu soia - e prima data in viata mea cand o incerc, nu m-am decis daca e ceva de capul ei sau nu si am facut chec si clatite cu fulgi de ciocolata - doar meritam un rasfat daca tot bolesc, nu?), am inveselit un pic 2 camere din casa (dar o sa va povestesc alta data, cu imagini si detalii ca sa vedeti ce si cum) si am reusit sa cheltui pe ebay niste bani pe care ii primisem in paypal saptamana trecuta.

Azi am venit la munca, dar n-am pofta de nimic ... as fi stat in pat, cu Bella lipita de mine, fara sa fac nimic toata ziua, sa visez cu ochii deschisi (sau inchisi - ca mi-e cam somn) ... ramane doar un vis frumos.

Saptamana asta vreau sa ma vopsesc (ultima data m-am vopsit cu spuma de la Palette si mi-a curs la fiecare spalare ingrozitor, desi prima data cand am folosit-o mi-a placut mult de tot, nu stiu ce s-a intamplat), m-ar tenta si sa ma tund (mi-a crescut parul destul de mult de la ultima tunsoare de la sfarsitul primaverii) ... ma mai gandesc.

Am pregatit un giveaway inca de la inceputul lunii (cand s-au facut 3 ani de cand scriu pe blog), dar nu m-am decis inca la detalii asa ca ramane in asteptare pana ma "loveste" inspiratia ... 

Va doresc o zi linistita si insorita si o saptamana frumoasa ...


6 comentarii

  1. Niste capsule sau ceaiuri cu echinacea te-ar putea ajuta! Insanatosire grabnica!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am racit...:( Vremea asta inselatoare e de vina

    RăspundețiȘtergere
  3. Sper sa-ti treaca. Pe mine ma ajuta un ceai de la plafar pentru probleme respiratorii, de la Dr. Bonchis. Mi-a ameliorat simptomele cand am fost racita si toamna asta am decis sa beau preventiv cate o cana pe zi cu lamaie si miere (pe care o adaug cand ceaiul e bun de baut, ca sa nu-si piarda proprietatile).

    RăspundețiȘtergere
  4. Gabriela, merci.

    TheMay Day, mda ... eu cred ca am racit in casa ca dorm in maieu.

    Sadie, o sa ma uit dupa ceaiul ala. Merci :)

    RăspundețiȘtergere