NOTD: Golden Rose 147

5.10.12

V-am aratat acum cateva saptamani oja asta de la Golden Rose cand am cumparat-o din Sun Plaza de la un stand, nu mai stiu pretul exact insa cred ca a fost 5-6 ron. Stiam ca mai am acasa culori asemanatoare (Flormar 418/ Barry M Dusky Mauve) dar mi-a placut si am luat-o. 

Este foarte asemanatoare cu cele 2 mentionate si implicit cu Paradoxal de la Chanel, dar in ceea ce priveste rezistenta m-a cam dezamagit. E adevarat ca in zilele cand am purtat-o am muncit destul de mult cu mainile, dar ... poza e facuta la mai putin de 24 de ore de cand am aplicat-o si se vede ca la varfuri e usor tocita. Culoarea e foarte frumoasa si in soare are niste reflexe interesante, in mod sigur o s-o port iar, sper doar sa reziste mai mult data viitoare.


1 x OPI Natural Nail Base
2 x Golden Rose 147
1 x Nubar Diamont Seal & Shine Topcoat

Cum vi se par ojele de la Golden Rose?

5 comentarii

  1. E foarte frumoasa, o s-o caut si eu. Eu am vreo 3 oje GR dar n-am avut probleme de rezistenta cu niciuna, singura problema e ca in ultima vreme nu mai prea gasesc marca asta pe nicaieri.

    RăspundețiȘtergere
  2. la fel patesc si eu cu 2 nuante de alb de la Golden Rose. in urma cu cativa ani erau mult mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumoasa nuanta.. imi plac mult griurile.. desi eu nu detin nici o nuanta asemanatoare.. dar sper ca nu pentru mult timp.. :)

    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. Miu Miu, da, e frumoasa si are niste reflexe in soare :)

    Coconut, eu la un stand in mall am gasit-o.

    Anca, probabil ca au schimbat formula.

    Cheery Queen, e interesanta oja si e pacat sa n-ai o nuanta d-asta la indemana.

    RăspundețiȘtergere