MUA Bronzer (3)

3.10.12

Am luat produsele MUA (Makeup Academy) cand a fost oferta cu 25% reducere si transport gratuit (cred ca atunci cand au facut 25.000 like-uri pe Facebook, va fi o oferta asemenatoare la 35.000 like-uri in caz ca vreti sa profitati - puteti urmari aici pagina lor) si printre ele si bronzerul de mai jos - nuanta 3.


Pretul de 1 lira nu te-ar face sa crezi ca poate fi asa de pigmentat (l-am comparat cu Chocolate Bronzer de la Bourjois si nici nu exista termen de comparatie - cel de la MUA e de n ori mai pigmentat si mai cremos), insa pigmentarea aia trebuia sa vina si cu un dezavantaj: e foarte prafos. Prin urmare fac ceva murdarie cand il iau pe pensula (eu am ales sa suflu praful creat in cosul de gunoi si sa trec peste aspectul asta), dar imi place cand il folosesc si in final asta conteaza.

Am incercat bronzere mult mai scumpe si nu m-au incantat cu nimic (si aici ma gandesc direct la Laguna de la NARS) si n-am stiut cum sa scap mai repede de ele, asa ca pentru pretul dat pe produsul asta ma declar multumita de el si chiar il folosesc des in ciuda aspectului mentionat mai sus.

Daca aveti nevoie de un bronzer si aveti buget redus si mai prindeti si o oferta cu transport gratuit, eu va recomand sa-l incercati. O sa va surprinda placut.

L-ati incercat? Cum vi se pare?

6 comentarii

  1. Ma tenteaza si pe mine, dar nu-mi dau seama din poza.. Are subton portocaliu/rosietic sau spre galben/maro? Nici nu stiu cum sa-ti explic altfel, dar eu am unul cu subton portocaliu si vreau ceva mai natural, se vede prea tare pe ten.. sa-l folosesti cu placere!!

    RăspundețiȘtergere
  2. E spre maro desi are o tenta portocalie, dar nu foarte puternica ca in cazul altor bronzere.

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa urmaresc si eu ofertele lor, chiar mi se pare o mica afacere :)

    RăspundețiȘtergere
  4. M-ai pus pe ganduri la faza cu Laguna. Mi-l doresc asa de tare si e atat de scump...

    RăspundețiȘtergere
  5. Sa-l folosesti cu placere, Camelia! Am avut o nuanta asemanatoare de la Rimmel, dar din pacate, lasa "dare" pe fata, nu se intindea deloc frumos. Acesta ar fi o alegere tentanta, mai ales daca spui ca e un pic prafos. Multumim pentru review.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu il am in shade 1, intr-adevar e prafos, dar arata frumos pe piele si rezista pana la demachiere, cu alte cuvinte, imi place.

    RăspundețiȘtergere