MUA Bronzed Perfection

6.10.12

Despre Bronze Perfection nu stiam nimic cand l-am luat (aceeasi comanda de care va povesteam zilele trecute aici) si l-am pus in cos din curiozitate cand am vazut ca e un produs nou. 3 lire pentru 15 grame de bronzer recomandat pentru ten si corp - "de ce nu?" mi-am zis in mintea mea.


Dimensiunea m-a socat un pic cand a ajuns coletul - e imens, nu cred ca exista vreo sansa reala sa termin vreodata acest produs. Mi s-a parut si ca miroase un pic ciudat cand l-am deschis, insa acum nu mai simt nici un miros deci posibil sa ma fi inselat. 

Imi place sa-l aplic pe toata fata cu o pensula fluffy pentru un pic de culoare, insa am aceeasi problema ca si la celalalt bronzer de care va povesteam zilele trecute: e foarte prafos cand il iei pe pensula si se imprastie peste tot.

Am facut o poza cu amandoua (numarul 3 de care va povesteam data trecuta - sus si Bronzed Perfection - jos) pentru a va face o idee cum arata prin comparatie - am trecut degetul o singura data peste produs si l-am incercat pe mana. Cred ca se vede cat de pigmentate sunt.

L-ati incercat? Cum vi s-a parut?

2 comentarii

  1. Arata foarte bine! Eu am bronzerul nr 3 si mi se pare si el imens, mai ales pentru necesitatile mele, insa culoarea lui BP pare mai faina din swatch-ul tau.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta e cam de vreo 4 ori cat ala, as zice. E mai purtabila intr-adevar. :)

    RăspundețiȘtergere