Joico K-Pak Reconstruct

21.10.12

N-am mai scris de mult o prima impresie despre ceea ce incerc, insa am ales sa o fac de data asta pentru ca sunt si eu curioasa cum va reactiona parul meu la aceste produse. Este vorba despre produsele K-Pak (sampon, balsam, fluid si spuma tratament) de la Joico, atat de laudate ca fac minuni pentru parul degradat. 


Parul meu nu e intr-o stare proasta si n-as putea spune ca e degradat, insa cred ca dupa o vara in care a fost expus (nu in mod intentionat) la soare si la praf, folosirea acestor produse nu ii va face decat bine.

Am folosit toate cele 4 produse: m-am spalat o singura data cu samponul (arareori o fac de 2 ori - doar daca parul meu este imbacsit de la prea multe produse de styling si simt ca o singura samponare nu este de ajuns) si mi s-a parul ca a curatat destul de bine, insa parul a ramas destul de aspru, am aplicat balsamul si l-am lasat 2 minute dupa care am clatit bine parul si l-am sters usor cu prosopul si am aplicat fluidul reparator pe care l-am lasat 5 minute in par dupa care l-am clatit iar. Ultimul pas a fost spuma tratament pe care am aplicat-o la circa 30 minute dupa ce-am iesit din baie, timp in care mi-am lasat parul sa se zvante usor intr-un prosop.

Cum este parul meu? Matasos si curat, mana trece foarte usor prin el si miroase bine (desi in momentul in care m-am spalat mirosul mi s-a parut destul de puternic, mai ales la fluid).

O sa va tin la curent cu rezultatele dupa cateva saptamani. Voi ati incercat gama asta? Cum vi s-a parut?

10 comentarii

  1. Am folosit doar samponul din aceasta gama si pot sa spun ca in combinatie cu un balsam "drugstore" a facut minuni parului meu,mai ales ca era slabit de folosirea placii.Pretul e putin cam piperat pentru bugetul meu...insa eu zic ca merita.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iubesc gama asta de la Joico!!!! Si dincolo de aspect lucios si textura matasoasa, observ ca mi-a mai redus din firele de par care imi cad in prostie de cateva luni incoace! Am scris si eu aici despre ea: http://www.pentrudive.com/2012/10/coincidenta-sau-nu.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu le-am incercat din pacate, dar ma bucur sa aud ca sunt si produse bune de par, ce isi fac treaba.
    Eu de cateva luni bune tot testez produse, anti cadere a parului.. Momentan nici unul nu m-a multumit, pt ca imi tot cade mult in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Am avut Color Therapy de la Joico si mi-au placut mult!
    http://septembriejoi.com/2012/10/09/review-pachet-joico-k-pak-color-therapy/
    Nu cred ca le-as recumpara, totusi, investitia mi se pare mare pentru bugetul meu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra, daca ai vazut diferente majore, merita.

    Zuzele, eu deocamdata nu pot sa zic ca a facut minuni, ba chiar imi cade parul destul de rau fata de ce foloseam anterior.

    Andreea, pe mine m-a ajutat Anti-Breakage de la Tresemme - daca cauti in arhiva am scris despre gama asta.

    Sadie, eu am avut Color Endure, au fost bune, dar nu nemaipomenite.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am incercat gama, insa eram curioasa in privinta ei. Cred ca ti-am trimis si un mail sa te intreb despre ea. :) Ma bucur ca ai scris postarea.

    M-ar interesa daca incepand cu a doua zi parul tau arata la fel de bine ca in prima zi, fara a fi frizzy?
    Eu asa patesc cu multe sampoane: In prima zi, parul arata dragut, usor buclat, insa incepand cu a doua zi...buclele nu mai sunt asa bine definite si parul devine frizzy. Nu stiu ce sa-i mai fac...:(

    Pup!
    O saptamana usoara!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ada, sta la fel in toate zilele - insa nici o sansa sa tempereze parul frizzy, chiar nu face nimic in privinta asta.

    RăspundețiȘtergere
  8. Da, sunt foarte bune, am avut ocazia sa încerc doar șamponul și balsamul, le-am găsit pe net într-un set de cate doua. Mi-au plăcut foarte mult și am încercat sa le mai achiziționez însă le-am încurcat cu cele din gama revitalizant care nu sunt la fel de grozave. Am firul foarte gros și aspru și a reușit sa îl facă mătăsos fără sa își piardă din volum. Aveți grija doar ca pe sticla sa scrie reconstruct și nu revitalisant, aceea fiind o alta gama. Probabil setul de 4 produse este si mai wow, abia aștept sa îl încerc dar este destul de scump în jurul a 700-800 de lei pt gramajul de 1000 ml.

    RăspundețiȘtergere
  9. Am folosit balsam si masca ptr par vopsit. Fara niciun rezultat, sub nivelul unor produse cu muuuult mai ieftine si mai bune.NU RECOMAND !

    RăspundețiȘtergere