DIY: bratari colorate

15.10.12

Am primit in luna mai de la Choco o bratara rosie (v-am povestit despre ea aici) si mi-a placut atat de mult si am purtat-o de atatea ori, incat am vrut sa am cel putin una in fiecare culoare. Asa ca am apelat la prietenul meu de incredere, ebay, si am cumparat de la un vanzator 50 snururi colorate cu 2 lire si un pic (snururile lungi cat sa se poate infasura de 2 ori pe mana si cu extensie metalica tip lant). Restul de materiale le aveam deja in casa si ieri m-am pus pe treaba ... si am facut destul de multe bratari colorate, nu numai pentru mine, ci si pentru mama si pentru niste prietene ... unele le-am "prelungit" cu lant si astfel se infasoara de 3 ori pe mana, la unele am folosit si margele ... tot ce mi-a trecut prin cap.


Asa ca acum am o gramada de bratari colorate (mai sunt cateva culori pe care inca nu le-am finalizat pentru ca m-a luat durerea de mana - muschiul de la mana dreapta imi tot face probleme si urmez tratament) pe care le-am facut cu mana mea si-mi plac la nebunie.

Voi aveti momente d-astea? Sa va placa ceva atat de mult incat sa vreti sa aveti toate culorile care va trec prin cap?

3 comentarii

  1. ai facut un lucru minunat , bravo tie , sa le porti si oferi cu drag !

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce frumoase sunt! Eu am cateva perechi de cercei care mi-au placut destul de mult incat sa cumpar pe 2 culori :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuie sa spun ca si mie imi plac foarte mult :D Nu numai ca as avea din fiecare culoare, as avea din fiecare nuanta! :))

    RăspundețiȘtergere