Deal of the day: pulverizator parfum

23.10.12

Daca tot exista Oferta saptamanii, de ce n-ar exista si Deal of the day? Mi se intampla sa vad ceva interesant, sa vreau sa va arat si voua si de multe ori sa nu apuc pentru ca pana scriu o postare se intampla sa expire oferta sau sa nu mai fie disponibil produsul sau pur si simplu sa uit, asa ca o sa existe destul de des postari de genul asta, scurte care sa va arate un singur obiect/ produs si care n-or sa influenteze cu nimic ritmul meu de scris pe blog.


Astazi vreau sa va arat un pulverizator pentru parfum (5 ml) ideal pentru geanta, o varianta mult mai accesibila pentru cele ce va doriti un Travalo. Costa doar 9 ron, am vazut auriu (il gasiti aici) sau argintiu (il gasiti aici). Pacat ca transportul e mai mult decat produsul ... (am vazut niste variante si pe ebay, dar aratau cam dubios)

Cum vi se pare genul asta de postare scurta si informativa?

5 comentarii

  1. Da foarte bun articolul, scurt si la obiect si e bine venit, eu una lucrez la ideea de pay pal de multa vreme, acum ca am plecat din casa..si nu mi-am rezolvat treaba cu contul si cu pay pal imi cam pare rau, ca apar si vad tot felul de oferte, dar le stochez mintal!

    RăspundețiȘtergere
  2. Pare foarte util. Daca ne.am strange mai multe doritoare, poate ar renta transportul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi plac postarile de acest gen. O seara placuta!

    RăspundețiȘtergere
  4. cuvinte ratacite, paypal e cu 2 taisuri: o sa fie la tentatii de n-o sa mai poti sa te opresti :)

    Papadiile Ruxandrei, idee foarte buna

    Diana B., se desurubeaza partea de sus, cel putin eu asta vad din fotografie

    Jade, si tie la fel

    RăspundețiȘtergere