Azi imi place ... NYX Champagne & Caviar

12.10.12

Am cumparat paleta asta acum mai bine de o luna de pe siteul Makeup Shop (44,99 ron pentru 14 grame), dar n-am incercat-o decat recent. N-as putea sa spun de ce n-am incercat-o ... insa imi pare bine ca acum stiu ce poate si am de gand s-o folosesc des.


Am oscilat putin intre aceasta (Champagne & Caviar sau Caviar & Bubbles - e aceeasi paleta, nu stiu de ce 2 denumiri) si Catwalk, dar mi-am dat seama ca pe asta as folosi-o mai des. Si nu m-am inselat ... e perfecta pentru diminetile cand ma grabesc sa ajung la munca si n-am chef sa stau sa "asortez" culori. Nu trebuie sa ma gandesc prea mult, imediat sunt gata.


Fardurile sunt cremoase (mi s-au parut un pic prafoase cand am vrut sa le iau pe pensula, insa la aplicare nu apare problema asta), se aplica usor, n-am avut probleme la blenduire si cu primer au rezistat mai bine de 10 ore. Albul si negru nu prea mi-au placut si nici nu cred ca le voi folosi prea des (prima si ultima culoare de jos).

Aveti vreuna din paletele de 10 culori de la NYX? Cum vi se par?

9 comentarii

  1. E superba paleta asta, la mine nu rezista nimic neatins :)) Nu am nicio paleta de la Nyx, dar daca ar fi sa aleg una asta ar fi cu siguranta prima pe lista, perfecte nuantele pentru un machiaj cuminte de zi cu zi.

    RăspundețiȘtergere
  2. E foarte frumoasa iar culorile sunt perfecte pentru machiajul zilnic. Albul acela bate putin spre roz, sau mi se pare mie? Mi-ar fi placut sa aiba si un crem deschis de tot, mat, pt. coltul intern si osul sprancenei, din ce ti-a trecut prin mana nu stii vreun mono asa?

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, paleta aceasta are multe nuante frumoase, purtabile.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe langa fardurile mono, am doua palete cu nudes: ELF Back to School si Sleek Au Naturel, sunt multumita de ambele.
    Asa ca atunci cand mi-am dorit o paleta NYX, desi ma tenta tot zona mea safe, culorile neutre, am ales Jazz Night, dar nu am folosit-o aproape deloc - calitatea fardurilor nefiind motivul, nu prea mi se lipeste de mana pur si simplu. Am bagat-o la blogsale acum...

    RăspundețiȘtergere
  5. Josephine, eu nu prea m-am atins de farduri in ultima vreme, poate d-aia a ramas neatinsa (la fel am facut si cu paleta Undress de la MUA) :)

    Coconut, eu am de la MAC vreo 2 culori pe care le folosesc, dar pe cuvant daca stiu denumirile ... si nici nu se merita atatia bani pentru o culoare de genul asta.

    Papadiile Ruxandrei, asa e, pentru cineva care foloseste nuante neutre e perfecta :)

    Sadie, pe mine fardurile Sleek nu ma incanta deloc - poate unde a fost atat de plin de palete Sleek peste tot ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase culorile! Exact genul de paleta pe care as utiliza-o pentru machiajul purtat la job :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat nici o paleta NYX, dar daca as vrea una, pe aceasta as alege-o. Seamana putin cu Undressed, pe care o am, asa ca ma abtin :) Dar e superba si ai facut o alegere excelenta!

    RăspundețiȘtergere
  8. Georgiana, am folosit si Undressed zilele trecute si chiar imi place, oricum paletele mele cam toate au nuante neutre :))

    RăspundețiȘtergere