Vreau portofel nou

15.2.12

De fapt mai corect e: am nevoie de un portofel nou. Am acelasi portofel de vreo 5 ani, unul simplu negru din piele italieneasca (cu multe compartimente si buzunare) luat dintr-un magazin din Linz acum cativa ani si care a aratat perfect pana acum cateva saptamani. Am incercat sa-l schimb cu unul de la Guess pe care l-am luat acum 2 ani si care imi place ca model, dar nu mi se pare practic deloc.

Inca nu m-am decis ce portofel vreau sa-mi iau, dar m-am tot uitat pe diverse siteuri si pe ebay si am salvat niste poze si m-am decis sa vi le arat si voua si sa va intreb: voi ce portofel aveti?



11 comentarii

  1. eu am un portofel negru, in care incape tot ce am eu nevoie: carte de identitate, carduri, bani, permise etc. E foarte incapator si l-am cautat tare mult pana l-am gasit. Nu e din piele, dar e perfect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am nevoie de unul nou! :)))
    Imi place cel verde.
    Acum am unul foarte mare care a fost alb candva.:))

    RăspundețiȘtergere
  3. https://www.miniprix.ro/produs/77994/portofel-accesorii/ sugestie.mie mi se pare dragut:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place cel verde.Mult mai mult tine unul cu fermoar decat cu capsa..:)

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu am problema cu portofele,tot le schimb.am gasit unul incapator si practic la Parfois.poate si la Six gasesti ceva interesant.pup

    RăspundețiȘtergere
  6. sa fie rosu ;) am inteles ca aduce noroc ...la bani :D

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu vreau unul nooooou :((, ca si tine tot de vre-o 5 ani il am pe cel vechi, unul albastru inchis cu floricele de la avon.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am unul din piele maroniu cu un crocodil stansat pe el ...cumparat de a mea mama acum vreo 4 ani ,inca e in stare impecabila :)
    Ma amuz mereu si fac glume (cu mangaiatul crocodilului ) :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu am unul cam ca cel crem, luat de la Deichmann acum un an de zile, si arata si acum impecabil. Poti sa incerci si acolo, au portofele frumoase de obicei.

    RăspundețiȘtergere