Tratament Gliss Oil Nutritive pentru varfuri despicate

10.2.12

Primele masti pentru par de la Gliss le-am folosit acum 7 ani (imi amintesc cu precizie momentul pentru ca stiu ca am fost la nunta varului meu si le-am luat dintr-un DM din Viena - mi-am luat 3 borcane si mi-au ajuns o perioada lunga de timp). Cand le-am terminat m-am gandit ca cele din Romania sigur nu sunt ca alea (ca doar stim ce si cum se intampla) si am renuntat sa mai folosesc Gliss. Insa n-am uitat cat imi placea parul meu atunci cand le foloseam.


Acum cateva luni am vrut sa ii iau mamei o masca si din greseala (la modul serios greseala, m-am uitat la masti de par pana am ametit si n-am mai fost atenta la ce am cumparat) am iesit din magazin cu tratamentul asta pentru par lung cu varfuri despicate. Varfuri despicate nu am, par lung am ... am zis sa-l incerc sa nu strica niciodata un tratament hidratant pentru par. Si bine am facut.


Are o textura groasa si miroase nemaipomenit (pe cutie scrie ca are ulei de argan si ulei de shea, poate asta sa fie cauza) insa nu pot sa definesc intr-un fel mirosul. Eu il aplic pe parul uscat cu prosopul si il las cam 5-10 minute (cateodata imi pieptan parul, cateodata nu, recunosc), poate si mai mult, depinde de starea mea, dupa care ma clatesc foarte bine. Nu l-am folosit la fiecare spalare, ci mai degraba la 2-3 spalari.

Parul ramane matasos, usor de pieptanat, miroase foarte bine si parca nu se mai electrizeaza asa rau (cele cu parul cret stiu ce probleme exista cu "zulufii"). Parul meu nu este tocit si nu am varfuri despicate desi nu m-am tuns de foarte mult timp (sa nu faceti ca mine!!!) si sunt sigura ca si produsul asta are partea lui de "vina" in starea buna a parului meu desi nu l-am tuns periodic asa cum e bine si indicat.

Nu o sa-l recumpar curand pentru ca am primit pentru testare o masca de la Wella Shine Define si de-abia astept s-o folosesc, dar pe viitor posibil sa revin la produsul asta (mai am un tratament de noapte spray de la Gliss pe care il folosesc din cand in cand si mi se pare la fel de bun) sau sa incerc o alta masca de la Gliss.

Daca l-ati incercat, as vrea sa stiu cum vi s-a parut. Iar daca sunteti in cautare de un produs de acest gen, sfatul meu este sa-i dati o sansa pentru ca merita.

13 comentarii

  1. veronica picioroaga10 februarie 2012 la 11:41

    wau...chiar acuma 7 ani cred ca foloseam si eu o masca gliss..pe atunci nu-mi placea f mult..era ceva cu miere daca imi duc aminte bine..dar asta ma incanta tocmai din cauza ingredientelor pe care le-ai enumerat.O sa o cumpar si eu ca tot ma preocupa capitolul par zilele astea..:-p Multumim de informatii.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gama Anti-plit ends de la Gliss este preferata mea.S-o mai cumperi din greseala ;)

    Gabi

    RăspundețiȘtergere
  3. E urmatorul produs pe lista mea, mai auzisem candva de "masca galbena gliss" pe forumul bolero si ultima oara cand am fost in Real o pusesem in cos. Era oferta la o varianta mai mare decat cea normala, cca 20 lei 300 ml cred. Dar am zarit pudra pentru volum Taft (clar e mai bun Batiste) si am luat tot masca cu placenta pana la urma, renuntand la Gliss.
    O sa o iau cu siguranta, imi ajung 4 ani de kallos placenta (tradata cu fudge candva).
    Eu la varfuri am probleme, se toaca orice as face pentru ca fiind moale si fin se electrizeaza usor si chiar si prins se freaca de spate favorizand deteriorarea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sprayul din aceasi gama este preferatul meu de luna aceasta :X

    RăspundețiȘtergere
  5. Thank you! Iar m-ai nimerit cu un review de care aveam atata nevoie. Am stat de multe ori la raft, insa nu am cumparat-o. Eu folosesc Elseve roz de cativa ani si ma impac bine cu ea, insa cea de la Gliss a fost singura care m-a atras. Si, la fel ca Miu Miu, am si spray-ul si imi face foarte bine.

    RăspundețiȘtergere
  6. Am folosit-o si eu si mi-a placut. Inca mai am un borcan dar este cumparat din Italia, cred ca o sa-l folosesc in curand ca tot mi-ai amintit :P.

    RăspundețiȘtergere
  7. am folosit cele trei produse din gama asta sampon, balsam si masca de par. si bine am facut. sunt foarte bune...dintr-un par ars(3 vopsiri intr-un timp de 2 saptamani..nici sa ma pieptam nu mai puteam) s-a transformat in o luna-doua intr-un par mult mai sanatos. nu fac reclama dar chiar m-au ajutat.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu am incercat de la Gliss varianta roz pal sau ceva nu stiu, masca e Shea Cashmere si imi place muuult. Miroase foarte frumos si chiar mi se pare ca hraneste parul. O recomand. Din gama Oil Nutritive am avut samponul cu care am o relatie love-hate, insa sprayul-serum leave in (chiar o sa ii fac review zilele astea) il folosesc de vreo 4 luni, sunt la al doilea deja si cred ca o sa il recumpar. te pup

    RăspundețiȘtergere
  9. Chiar o s-o incerc. Eram in cautare de o masca de par si descrierea ta este tentanta. De la Gliss am avut un balsam de par care mi-a placut. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Ca o mica paranteza - mirosul placut din pacate, nu are legatura cu uleiul de argan si nici cu untul de shea. Asta ca o demitizare a faptului ca cele doua ar avea vreun parfum placut! :)

    RăspundețiȘtergere
  11. Va rog frumos sa-mi spuneti si mie cum se foloseste serul de la Gliss(ultimate repairwoht liquid ketatin).Se aplica numai pe parul spalat,se poate aplica si fara ca parulsafie spalat? Se mai clateste? Nu scrie absolut nimic pe el si chiar daca ar scrie ceva,e scris in Greaca si nu inteleg...

    RăspundețiȘtergere
  12. Cum se foloseste serul cu keratina de la Gliss?

    RăspundețiȘtergere
  13. Anonim, nu am folosit acel ser, nu te pot ajuta.

    RăspundețiȘtergere