Shopping din dulap: MAC Softnote Tendertone

12.2.12

Tendertone este un produs "discontinued" la MAC de cativa ani asa ca ma gandesc ca putine dintre voi ati auzit de el. Este un balsam de buze cu SPF12 care este ambalat intr-un borcan de sticla (acelasi ca la Paintpot-uri) si are 6 grame. A devenit insa disponibil cu colectia Shop MAC Cook MAC care a fost lansata de curand - pretul este 15 dolari (nu stiu cat va costa in Romania).

Asa mi-am amintit si eu ca am in sertar un asemenea balsam si am inceput sa-l folosesc. Nu-mi amintesc din ce colectie a fost, insa a fost una din editiile limitate pentru ca a avut cutie alba. Nuanta pe care o am eu este Softnote, un purpuriu deschis cu particule de sclipici, care aplicat da un luciu intens fara a colora mult buzele (aplicat peste ruj am observat ca ii da o tenta rozalie). Are un miros fructat (am citit ca ar fi vorba de kiwi si capsuni) si placut si nu este lipicios.

 
Nu-mi place ca este in borcan si trebuie aplicat cu degetul, insa imi place la nebunie faptul ca hidrateaza buzele si le mentine asa. Intrucat am o gramada de glossuri, acest balsam a devenit tratamentul meu de noapte pentru buze si isi face treaba cu brio. 

Mi-e greu sa zic ca-l recomand pentru ca mi se pare pretul mare pentru ceea ce este de fapt acest produs, dar daca as avea bani de cheltuit si ar fi disponibil, l-as cumpara din nou (iar din colectia noua as alege Hush, Hush).

8 comentarii

  1. Arata destul de bine, iar daca mai pui ca e si ¨delicios¨....:)))pacat ca-i pretul cam ridicat, dar vorba ta, daca sunt bani de cheltuiala, de ce nu?
    O dupa-amiaza relaxanta!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Arata foarte bine , si faptul ca este fructat este un plus.
    Este prima data cand vad un balsam cu SPF 12:))
    Cu toate astea pretul mi se pare destul de piperat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Am crezut initial ca-i fard mov (deh, obsesia mea).:D

    RăspundețiȘtergere
  4. Răspunsuri
    1. Magazin, on-line, depinde ce produs caut.

      Ștergere
    2. Sunt interesata de varianta online :) Nu ti-e teama ca nu sunt originale? Eu de-asta am ezitat pana acum sa iau din alta parte decat din magazin...

      Ștergere
    3. Nu, am mai scris despre siteurile de unde cumpar.

      Ștergere