Sesiune de shopping: MUA & Beauty Box

22.2.12

Dimineata mi-a adus postasul un plic cu produsele MUA comandate joia trecuta si am fost putin mirata pentru ca ieri verificasem statusul comenzii si aparea ca e inca in procesare. De fapt coletul fusese expediat luni si azi a ajuns la mine, 2 zile din UK, numai cuvinte de lauda pentru posta.

Ce mi-am luat? 2 lip balm: Sweet Kiss si Sugar Lips (de fapt si de drept astea m-au facut sa dau comanda si singura vinovata e Choco ca m-a tentat cu ele pe Facebook si eu ca fraiera n-am rezistat), un ruj nuanta 14 Bare si un gloss plumping nuanta Nude (am vazut eu mai demult combinatia asta pe un blog si mi-a ramas in minte). Sa va spun un secret: mai sunt 2 produse dar nu sunt pentru mine, o sa aflati la timpul potrivit detaliile.



Rujul Bare si glossul Nude le-am si incercat dimineata si puteti vedea mai jos ce-a iesit, chiar imi place cum arata (dar banuiesc ca deja stiti ca eu ador nude lips), rujul este foarte cremos si nu usuca buzele, dar glossul nu ma incanta pentru ca am avut senzatia ca imi arde buzele (am mai avut produse pentru buze cu efect de marire si m-au piscat, au fost mentolate, dar nu m-au deranjat ca acesta).


Tot azi mi-a venit si mult asteptata (glumesc, nu am asteptat-o cu prea multa nerabdare, am luat-o mai mult de curiozitate sa vad cum se prezinta, nu pentru ca eram nerabdatoare sa vad ce contine - pentru ca asta s-a stiut de la inceput) Beauty Box. Vazusem deja de ieri ce s-a primit si singura necunoscuta erau nuantele insa cum optasem pentru culori neutre nu aveam ce mari surprize sa intampin.


Am primit exact ce-am vazut si in alte cutii: oja China Glaze Lavender Lingo (eu si unghiile roz nu prea ne intelegem, dar ii dau o sansa, poate ma cucereste), refill fard Makeup Geek Cinderella (nuanta e frumusica, probabil ca o voi folosi), lip lust Beauty Uk Office Chic (nu stiu daca s-au trimis si alte nuante, eu parca numai pe asta am vazut-o), mini sampon cu proteine Salerm (recunosc sincer ca n-am auzit de firma asta pana acum) si cereale Nestle Fitness (banuiesc ca asta a fost ideea preluata din cutiile de gen de afara ca am vazut si acolo ceaiuri sau bomboane).

Ce impresie mi-a facut? Greu de spus, nici nu m-a dezamagit, nici nu m-a impresionat. Nu stiu daca merita 50 ron si nici nu stiu daca voi mai comanda pe viitor. Cred ca oamenii s-au straduit si desi au fost multe comentarii ca au intarziat si sunt neseriosi, eu pot sa gandesc si din prisma celui ce e in spatele proiectului si sa inteleg ca atunci cand depinzi de furnizori si de vreme, lucrurile nu ies intotdeauna cum vrei. Voi ce parere aveti? Ati comandat? Va tenteaza?

32 de comentarii

  1. Cred ca toate cutiile au fost la fel. Si eu tot nuanta Office Chic am primit la luciu de buze, nuante diferite la celelalte. Am vazut bombonele si ceaiuri si prin cutiile de afara, dar mai mult ca un fel de bonus si in cutiile tematice, mi se pare un pic aiurea ca in prima cutie m-am trezit cu...Fitness.
    Nici pe mine nu ma deranjeaza intarzierea livrarii, pot sa inteleg, insa nu stiu de unde imi cumpar Makeup Geek, in caz ca imi plac, cat costa si asa mai departe. Chiar cred ca o brosura era necesara intr-o astfel de cutie...

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna! Uff ce rau imi pare ca nu te-am contactat sa imi iau si eu ceva de la MUA.. Vazusem pe wallul tau un comentariu al unei fete ca veti da o comanda si i-am trimis un mesaj insa nu mi-a raspuns :(:(

    Crezi ca o sa mai dai vreo comanda in viitorul apropiat sau mai putin apropiat? :D

    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost ceva de moment, nu am dat comanda cu nimeni eu, m-am decis si le-am luat. Nu intentionez sa dau alta comanda, a fost pura curiozitate. :)

      Ștergere
    2. Aaa am inteles..
      Si transportul cat a costat?

      Ștergere
    3. Am vazut si eu acum pe site, multumesc pentru raspuns.
      Astept o oferta 'free shipping' si cred ca o sa dau si eu iama in banuti. :D

      Ștergere
  3. si eu am comandat si astept sa imi ajunga. Nu ma deranjeaza ca a intarziat, ei au spus ca o vor trimite dupa 15 feb si asta au facut. Ii inteleg, cum ai spus si tu au depins de multi alti factori si oricum, nu au dat o data fixa cand o vor trimite :) Deocamdata imi place ce ati primit,iar eu, la fel ca tine, am comandat-o din curiozitate :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ce-mi plac lip balmurile!:X Si oja arata foarte frumos, e o culoare interesanta. Nu stiu daca boxul merita 50lei, insa cred ca fetele l-au cumparat mai mult din curiozitate.
    Sa le folosesti cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  5. din pozele care le-am vazut la majoritatea fetelor, pana acuma eu singura am pachet diferit. oja CG Salsa, un rosu absolu superb, o crema de fata hidratanta in varianta mini si un sampon de par full-zise. in principiu eu sunt multumita de ce am primit si cred ca o sa mai iau bbox.

    RăspundețiȘtergere
  6. Din "cauza" ta, Camelia, am cosul plin pe site-ul mua uk , astept salarul sa pacatuiesc :))) Cat despre beauty box, nu m-a tentat pana in prezent, desi in general ador surprizele. Oja chiar imi place (swatch, please!), dar celelalte sunt... meh...

    RăspundețiȘtergere
  7. Wow! perfect nude lips <3 Te pup! Si sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte dragut ce ti-ai luat, sa le folosesti cu placere! Eu inca astept beauty boxul si sper sa fie produsele in nuantele astea. Ma rog, daca voi mai primi vreodata bb-ul de luna asta...

    RăspundețiȘtergere
  9. Lip balmurile de la MUA ma tenteaza ft tare :D. Sper sa nu le scoata pana ma decid eu sa dau comanda din nou...

    RăspundețiȘtergere
  10. si eu intelegeam..dar situatia nu a fost asa din cauza vremii sau a nu-stiu-carei livrari ! Nu, a fost o dezorganizare totala, oamenii nu au avut coletele pregatite si au mai si mintit pe pagina de Facebook cand au spus ca in 16 trimit coletele! Joi, in 16 nu mai erau probleme cu drumurile asa ca scuza asta patetica nu are efect..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am primit un singur mail pe data de 20 ca au expediat coletul si asa a si fost, ca cei de la curierat l-au livrat dupa 2 zile asta e alta poveste. (in ceea ce priveste strict firmele de curierat au activitatea intarziata cu cateva zile pentru cand n-au putut sa faca livrari si sa ridice - e o chestie generala cu care ne confruntam zilnic cei ce lucram cu firmele de curierat si din pacate asta e situatia si nu are legatura cu faptul ca drumurile sunt sau nu blocate)

      Ștergere
  11. oh doamne! Iti jur ca aveam de gand sa ti trimit un email in care sa te rog din suflet sa postezi pe blog - din moment ce eu nu am blog - parerea mea despre Salerm. Acum momentul e consumat, tot ce iti pot recomanda este sa incerci produsele pe papusi, daca mai ai, din copilarie, pentru ca, eu poate nu am incercat multe "porcarii" la viata mea, dar porcarii mai mari decat ojele si cremele de mana decat Salerm, n as fi avut cum sa gasesc.

    P.S.: mi se pare foarte mult aproape 10 lire sterline pentru boxul asta, din moment ce in uk/franta/italia etc. unde nivelul de trai este mult mai ridicat, preturile sunt aceleasi sau mai mici pentru niste produse de calitate incomparabil mai buna. Parerea mea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anna, bine ca mi-ai zis. Dimineata ma uit sa vad si eu ce e cu brandul asta "minune". :)

      Ștergere
  12. lip balm-urile sunt adorabile.

    cat despre box, mie mi se pare ok, intr-un fel imi pare rau ca n-am comandat si eu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Yummmiii....lipbalm`urile arata delicios :x

    RăspundețiȘtergere
  14. Ce dragut arata balsamul de buze de la MUA. Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  15. rujul nude e excat ce cautam , ma duc acum sa imi comand :D!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce bine arata comanda MUA! Eu nu am comandat pana acum, dar ma tenteaza.
    In legatura cu Beauty Box, am impresia ca organizatorii considera ok ca valoarea produselor din box sa fie egala cu cat platesti. GRESIT! Conceptul are succes in afara pentru ca platesti aceasta suma fixa si primesti cel putin 1 produs full size si mai multe mini din gama luxury sau peste medie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Krista, ai dreptate cu valoarea produselor, insa atata timp cat au anuntat ce va contine cutia, consider ca n-au inselat pe nimeni, a fost alegerea noastra sa o luam sau nu. Insa ai perfecta dreptate cu gandirea! :)

      Ștergere
  17. Nu pricep conceptul asta de beauty box. De ce sa dau 50 lei si sa NU STIU ce primesc?! Ba mai mult, in loc de produse 'beauty' ca d-aia se numeste asa sa primesc cereale. Cereale! Eu as fi aruncat cu cerealele fix in capul lor. Plus ca exact cum a zis Krista mai sus, are sens sa platesti o suma dar produsele primite sa faca mai mult. Si da, de unde iei Makeup Geek daca iti plac? Sau Beauty UK? Dai search pe google si ce?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Produsele Beauty UK se gasesc pe MKS, iar cele de la Makeup Geek pe siteul lor, dar ai perfecta dreptate ca lipseste o brosurica cu aceste informatii si poate si niste coduri de reducere pentru aceste produse, tot asa cum era frumos sa fie si ceva de bun venit in program (eu asa as fi gandit un asemenea proiect, dar n-am vrut sa fac o analiza a sistemului de lucru pentru ca s-a scris deja pe alte bloguri despre asta, ci doar sa va arat produsele). :)

      Ștergere
  18. Imi plac balsamurile de buze de la MUA, iar despre beauty box nu mi-am comandat cu toate ca singurl produs pe care mi l-as fi dorit era oja china glaze. Dar pentru un singur produs nu se merita sa comand.

    RăspundețiȘtergere
  19. ce dragute sunt balsamurile...si rujul nude..super !

    RăspundețiȘtergere
  20. A incercat cineva fardurile de la ei?Paletele alea arata tare bine,dar pretul mi se pare foarte mic lol.Pana si cele din piata sunt mai scumpe.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am paleta Heaven&Earth si sunt bune fardurile. O sa vezi in curand pareri despre ele si pe alte bloguri ca s-a dat o comanda mai mare si am vazut si ceva palete pe acolo. :)

      Ștergere
  21. Multumesc!Chiar imi fac cu ochiul si n-as fi vrut sa ma agit degeaba daca culorile nu sunt asa intense cum arata in poze.In special cele mate :)

    RăspundețiȘtergere