Ruj Maybelline Color Sensational - 630 Velvet Beige

16.2.12

Este al doilea ruj de la Maybelline pe care il incerc (primul a fost din gama Moisture Extreme si mi-a placut) si sunt sigura ca nu va fi ultimul. Nuanta pe care am primit-o pentru testare imi aminteste de Blankety de la MAC si este o nuanta la care m-as fi uitat si eu in magazin.


Imi place ca se aplica usor, rezista pe buze 3-4 ore (cam atat rezista la mine toate rujurile), este pigmentat si nu usuca buzele, ba chiar seara dupa ce ma demachiez le simt hidratate si senzatia se mentine. Asta este ceea ce caut la un ruj (culoare, hidratare si rezistenta) si asta este ceea ce ofera acest ruj. Iar pretul mi se pare mai mult decat ok (26 ron).



Nuantele le puteti vedea aici; eu as vrea sa mai incerc cateva (Sweet Pink, Coral Tonic si Latte Beige). Aveti vreun ruj Color Sensational? Imi recomandati vreo nuanta?

14 comentarii

  1. Te invidiez. Eu gasisem o nuanta fenomenala, Intense Pink, care-mi venea foarte bine. Problema e ca se duce foarte repede, chiar si cu buzele "preparate" ca sa reziste. :( I l-am pasat mamei, ca eram mereu tentata sa-l folosesc si ma enervam ca-l pierd in juma de ora. Mama e happy, nu-i trebuie sa o tina mai mult, ii place ca hidrateaza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Am incercat rurjuri de la ei acum cativa ani si nu stiu de ce m-am oprit. Nuanta este superba. O sa o caut si eu in magazin :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  3. Intense pink si Feel pink sunt iarasi grozave! Ambele sunt mate.

    RăspundețiȘtergere
  4. E o nuanta superba, ma intreb cum de nu am remarcat-o in magazine.Buzele tale par asa de sanatose si..matasoase as zice :)
    Eu am avut de la ei nuanta sweet pink, un roz dragut nicidecum interesant si feel pink, este un roz ceva mai puternic dar care se mentine extraordinar de mult si creeaza senzatia de hidratare.Din pacate cand e pe duca lasa un contur inestetic ca si cum as purta doar creion.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am avut Sweet Pink si l-am terminat f. repede pentru ca il tot reaplicam in cursul zilei.
    Acum mai am 2 rujuri Color Sensational: Coral Tonic, care este perfect pt vara, un portocaliu-roz foarteee intens si Mandarine Fizz care este un nude sidefat f dragut. Si singurul ruj sidefat care imi place.

    ah, si mirosul lor e super!

    RăspundețiȘtergere
  6. Coral Tonic-ul e un rosu aprins-aprins, de primavara. Vad ca pe site e prezentat ca un roz prafuit... Well, e un rosu electric. Iar Sweet Pink e roz-roz mai sters, nu e un roz tipator. Ambele nuante sunt frumoase, din pacate nu sunt prezentate deloc real pe site.

    RăspundețiȘtergere
  7. O nuanta foarte frumoasa si naturala. Ma bate gandul sa imi cumpar o trusa de make-up. Ai idee daca merita? https://123reduceri.ro/bucuresti/detalii/trusa-completa-pentru-make-up-schmink-set-silver-52-de-produse-doar-80-ron

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Maria, nu stiu nimic de trusa respectiva; imi pare rau ca nu te pot ajuta cu o parere.

      Ștergere
  8. Camelia, a gasit prietena mea un site cu produse MAC ieftine. Mie mi se par fake, pare parte dintre ele... As vrea, insa, sa-mi spui si parerea ta, daca poti. Site-ul e http://www.mawcosmetics.com

    O zi placuta-ti doresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fake, nici nu trebuie sa te uiti mai departe de prima pagina.

      Ștergere
  9. da,eu am unul.nuanta metallic rose,nr 146. este frumos dar nu prea imi place ca este sidefat.

    RăspundețiȘtergere