Maybelline Colossal Volum' Express Mascara

24.2.12

Nici nu-mi mai amintesc de cate ori am vrut sa cumpar aceasta mascara. Si motivele au fost mereu 2: ambalajul galben si "gras" si parerile bune pe care le citisem peste tot. Toata lumea lauda produsul asta, insa n-am apucat sa-l cumpar. Insa l-am primit la sfarsitul lui decembrie pentru testare de la cei de la Makeuponline si a fost o surpriza placuta pentru ca am mai bifat ca incercat unul din produsele care imi "chinuia" mintea de ceva vreme.


Peria este destul de mare (as zice cam ca cea de la Mega Volume Collagene 24 de la L'Oreal sau Big&Beautiful False Lash Look de la Astor), insa nu este deloc incomoda si se poate folosi foarte usor fara sa te murdaresti. Am facut o comparatie cu pensula de la False Lash Effect de la Max Factor care mie mi se pare o pensula mare si greoaie. Imi place ca nu e nevoie sa stergi excesul de mascara pentru ca se ia pe pensula exact cat produs este necesar pentru o aplicare.


Mirosul este tipicul miros de mascara - pe mine nu ma deranjeaza, consistenta este exact cea care trebuie ca sa se aplice perfect pe gene si sa aiba efectul dorit. Imbraca genele foarte frumos, le alungeste si le da volum. Nu am avut probleme sa curga sau sa se faramiteze. Nu m-am trezit cu dungi inestetice sub ochi si nici nu s-a intins desi am purtat-o si cand ningea usor.

M-am tot gandit in timp ce scriam daca am mai folosit vreo alta mascara de la Maybelline si cred ca in afara de cea cu 2 capete care a aparut acum ani multi nu am folosit altceva. 

Am un singur semn de intrebare in ceea ce priveste aceasta mascara. De cate ori am folosit-o mi-am simtit ochii mai sensibili si mi s-a parut ca lacrimeaza mai mult decat de obicei. Insa e la fel de posibil sa fi fost si o reactie la frigul de afara (desi cand am folosit mascara de la MAC nu am mai avut problema asta). Asta ma face sa n-o recomand celor cu ochi sensibili.

Voi ati incercat-o? Cum vi se pare?

23 de comentarii

  1. Si eu tot vreau sa il incerc pe asta, insa nu am reusit. Am tot avut de la Maybelline, toate foarte bune. Mie inca imi place varianta clasica Great Lash si am fost tare multumita si de Volum'Express. Cat despre sensibilitatea cohilor, mie imi lacrimeaza fie iarna, fie vara. E frustrant, port aproape mereu ochelari de soare si mi se intampla indiferent de rimelul folosit...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi curge ochiul stang tot timpul, cunosc senzatia si stiu cum e. In ultimele zile am incercat mascara de la L'Oreal si vreau sa-ti zic ca ochii mei nu au nici o problema si nu au lacrimat deloc. Chiar azi am folosit Colossal dupa niste zile de pauza si ochiul stang imi lacrimeaza rau, deci clar nu e pentru ochi sensibili.

      Ștergere
  2. E unul dintre preferatele mele. My all time favourite e tot de la MAybelline- One by One.
    Mie mi se par cele mai bune mascara cele de la ei, bine ca nu am incercat produse high end, gen Lancome sau Dior...
    Aaa, mie nu imi placea deloc mirosul lui. Nu toate de la ei miroase asa..

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am primit si eu One by One cadou si o sa-l incerc dupa ce termin ce am inceput acum. Sunt curioasa.

      Ștergere
  3. Am avut-o de 2 sau 3 ori. Acum o am pe maro. Mie imi place mai mult decat MF, pt. ca o pot folosi mai mult timp. Poate mi se pare mie, dar cea de la MF nu mai arata la fel pe gene dupa 2 luni de la deschidere, pe cand Maybelline isi pastreaza aceeasi consistenta pana o termin sau o arunc.
    Nu-mi lacrimeaza ochii de la ea, dar cred ca are parfum, cel putin cele pe care le-am avut eu miroseau a parfum, nu a mascara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie chiar nu mi s-a parut ca are parfum, dar e posibil ca asta sa fie cauza.

      Ștergere
  4. Aceeasi problema am avut-o si eu: imi lacrimau ochii ingrozitor si ma usturau foarte tare.De la nicio mascara nu am avut o reactie atat de urata.Plus ca mie mi se faramita pe sub ochi,nu stiu dupa cat timp,dar seara cand ajungeam acasa eram neagra.Pentru mie a fost o mare dezamagire.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si mie imi place dar il folosesc in combinatie cu Telescopic pentru ca e grasun si le aranjez mai greu doar cu el. Sensibilitate nu ma simtit dar cateodata ma trezesc dupa 8-10 ore cu negreala pe pleoapa mobila (genele ating zona aia mai tot timpul de aceea niciodata nu le intorc) iar daca ninge/ploua sau am tenul gras e risc mare de "mozoleala".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu-mi curge nici o mascara, cred ca de putine ori m-am trezit murdara chiar si daca m-a prins ploaia sau am plans.

      Ștergere
  6. Nu ma murdaresc nici eu foarte vizibil dar observ niste umbre negre in zolene unde-mi lovesc genele pleoapa.
    Daca plang rimelata ma transform direct :))

    RăspundețiȘtergere
  7. si uite asa se trezeste cate una sa denigreze un produs bun... eu am ochii f sensibili si nu suport decat putine rimeluri pe gene fara sa plang ca o cascada, iar acest Maybelline Colossal Volum' Express Mascara este una dintre ele. Nici nu il simt pe gene. So, give me a break!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca e cazul sa citesti cu mai multa atentie ce am scris si sa gandesti un pic mai mult inainte sa arunci cuvintele. A denigra un produs inseamna cu totul altceva decat a spune ca un produs este foarte bun si ca-mi place, dar ca din pacate mie (si de asemenea si altor persoane care au comentat mai sus) imi face ochii sa lacrimeze. Daca tu il poti folosi fara probleme, bravo tie, asta nu inseamna ca toata lumea poate si e normal sa poti accepta si o alta parere fara replici acide care chiar nu-si au rostul.

      Ștergere
  8. Il folosesc de cativa ani si,chiar daca mai alternez si altele,asta nu-mi lipseste niciodata.``Imbraca`` perfect genele,iar culoarea este foarte intensa.Raportul calitate pret este unul corect.
    Destul de recent,adica d ecateva luni,am mai descoperit unul la fel de bun,daca nu cumva chiar mai bun-Yves Rocher pentru volum (recipient roz).L-ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. L-am primit cadou la o comanda, dar nu l-am folosit inca. Am mai citit pareri bune despre el, sunt curioasa sa-l incerc.

      Ștergere
  9. Il folosesc si eu chiar aproape zilnic. Pana acum nu am avuut nici un fel de reactie adversa.

    RăspundețiȘtergere
  10. Mascara mea preferata! Si eu am ochii sensibli , dar nu imi lacrimeaza .

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca e cea mai buna mascara pe care am incercat-o, dar imi irita si mie ochii foarte tare. Acesta este motivul pentru care nu as mai cumpara-o, in rest cred ca e perfecta.

    RăspundețiȘtergere
  12. Din cauza formatului periutei, pe mine nu m-a tentat acest rimel. In plus, daca spui ca nu ar fi potrivit pt ochii sensibili, cu atat mai mult nu m-as impaca bine cu el. De la Maybelline mi-a placut periuta la Define a Lash - Volume Mascara (roz in tub roz). In egala masura mi-a placut rimelul de la Max Factor - Masterpiece Mascara, tot datorita periutei. Acum mi-am luat unul de la Rimmel - Glam'Eyes - cu o periuta interesanta, alterneaza un rand te peri mai lungi cu unul de dimensiuni mai reduse. Nu incarca genele, nu da volum, dar le alungeste frumos. :)

    RăspundețiȘtergere
  13. eu il am oe cel in ambalaj roz . periuta e la fel si modul de aplicare e simplu,. E rimelul meu preferat

    RăspundețiȘtergere
  14. Deci acum realizez din spusele voastre ca de la rimel imi lacrimeaza ochii :). Am avut inainte L'oreal Million Lashes si nu simteam nici cel mai mic disconfort, dar acum imi simt ochii putin iritati...chiar daca imi place efectul pe care il da in materie de gene ;)

    RăspundețiȘtergere