Masca cu namol de la Sabon

7.2.12

Si aceasta masca am luat-o cu 50% reducere profitand de un voucher (pretul intreg este 76 ron pentru 200 grame) si am ales-o pentru ca nu stiam ce sa mai iau ca sa ajung la suma minima pentru a putea da comanda si a beneficia de reducere (multe din produsele la care m-am uitat aveau alcool in primele 3 ingrediente si le-am evitat). Oricat de prostesc suna, asta e adevarul motiv pentru care masca asta a ajuns la mine.


Masca este ambalata intr-un borcan de sticla cu capac metalic (dragut si chic, dar deloc igienic si practic), miroase foarte frumos si ajunge pentru foarte multe aplicari (atat de multe ca te plictisesti la un moment dat) - cea mai buna solutie pentru aplicare este sa folosesti pensula. "Face" destul de multa mizerie cand trebuie curatata, insa nu vad asta ca pe o problema.


Masca pretinde ca indeparteaza celulele moarte, absoarbe sebumul in exces, ajuta la curatarea tenului si la inchiderea porilor si este recomandata pentru ten mixt sau gras. Nu pot sa zic daca chiar are vreunul din aceste efecte, dar dupa ce o folosesc imi simt tenul curat si pielea ramane fina si matasoasa. Nu imi agaseaza tenul si nu am simtit nici un disconfort in timpul in care am tinut-o pe fata (5 minute), dar niciodata nu am simtit ca s-a intarit asa cum ar trebui sa o faca o masca cu namol (am incercat sa o las si mai mult pe ten si nu am observat vreo diferenta).

Imi place s-o folosesc si dupa folosire pielea mea simte o diferenta, insa nu pot sa zic ca este o masca nemaipomenita si ca trebuie neaparat s-o incercati. Este un produs ok, pretul mi se pare bun pentru cantitatea din borcan (ma refer la pretul cu care am luat-o eu, nu la pretul intreg), insa nu cred ca as recumpara-o (in trecut am incercat masca cu namol de la Aldo Vandini - luata din DM din Austria - si mi-a placut mai mult decat asta).

8 comentarii

  1. Nu am incercat produsele Sabon ,dar am auzit despre ele o gramada de-a pareri negative asa ca ma feresc de ele.
    Era o vorba : " Scump nu inseamna neaparat si ieftin".
    Produse cu namol gasesti in Auchan la 13 Ron , la Avon (nustiu pretul) ,dar micul meu secret e asta : In toamna am fost in Ucraina la o statiune balneara si am aflat pe acolo ca namolul din zona respectiva are proprietati cosmetice foarte bune pentru sanatate/ten asa ca mi-am luat un borcan de 700 de grame de namol din ala, il pastrez la rece pe balcon si il aplic din cand in cand pe corp/fata.
    Spre marea mea mirare ,nu pute dar nici nu miroase :) e placut.
    Si cu voucher mi-am luat si eu o gramada de prostii :) Cand vad voucher nu ma pot abtine :)
    Asa m-am pricopsit cu niste cercei oribili de la MOA :)) si multe lucruri de care nu aveam nevoie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa te intreb sau sa nu te intreb: cum a fost??? :)) scuze, dar arata....ce-i drept, nu am incercat pana acum sa imi pun namol pe fata :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intrebarea este pentru mine sau pentru Iris? Ca daca este pentru mine raspunsul e simplu - ca si atunci cand folosesti o masca cu argila.

      Ștergere
  3. Eu ma cam feresc de cantitati asa mari la produsele cosmetice, din mai multe motive, unul din ele este acela ca la scurt timp ma voi plictisi de ele sau ca vor aparea mereu tentatii noi.
    Daca ai rabdare si suporti senzatia, cred ca merge sa o folosesti si pe gat/decolteu, asa mai "scapi" mai repede de ea. :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Masca trebuie lasata pe fata 25-30 de minute, asa scrie pe blogul din SUA al site-ului sabon.com. Pe eticheta in limba romana este trecut gresit timpul de uscare. Dupa 25 de minute se ususca aproape complet! Pup!

    RăspundețiȘtergere
  5. merci de informatie, mi se pare chiar caraghios ce au scris pe siteul in romana si pe ambalaj in cazul asta (desi cred ca am ajuns si la 25 de minute cand am adormit in cada si parca tot nu s-a uscat) :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Majoritatea produselor Sabon au parabeni. Da, arata dragut si miros frumos, dar nu sunt cine stie ce :)

    RăspundețiȘtergere