MAC Kissable Lipcolour

13.2.12

Ati mai vazut produsele astea 2 in preferatele lunii de cateva ori, insa nu le-am facut niciodata review, asa ca m-am decis s-o fac acum (mai ales ca ambele nuante pe care le am eu au fost relansate cu colectia Shop MAC Cook MAC - am vazut ca ambalajul difera un pic, are o parte neagra sub capac pe care vechiul ambalaj nu o are) ca sa va faceti o parere despre ele.


Woo Me si Enchantee

Ce sunt de fapt? Arata ca niste glossuri (tubul este mai subtire si mai lung decat glossurile obisnuite de la MAC, chiar si mai lung decat cele de la Dazzleglass), dar sunt niste rujuri lichide. Cel putin eu asa le-as caracteriza pentru ca sunt foarte pigmentate si au mai degraba textura unui ruj decat a unui gloss.


Cele 2 nuante imi plac la nebunie si nu regret deloc alegerea lor (multumesc Ioana ca m-ai batut la cap sa mi le iau). Mi se par usor de folosit, tin loc si de ruj si de gloss (se poate vedea cat de "lucioase" sunt din swatchurile de mai sus), nu usuca buzele foarte rau (cum o fac alte rujuri MAC) si rezista 3-4 ore fara sa fie nevoie de retusuri.

Le recomand? Da!

8 comentarii

  1. imi plac rujuri lichide ,rozul e preferatul meu.puup

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac la nebunie nuantele. Cred ca o sa le trec pe wishlist :) Te pup! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt foarte frumoase, cred ca astea mi-au placut cel mai mult din colectia Cook...
    As vrea doar sa le pastreze in colectia permanenta.

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie mi se pare ca woo me nu se întinde uniform, iar pe buzele mele culoarea pare foarte deschisă, aşadar pe mine nu m-a convins

    RăspundețiȘtergere