L'Oreal Glam Shine Crystals - 305 Ruby Strass

25.2.12

Acum cativa ani (cativa ani buni, ca sa fiu mai exacta) aveam cateva glossuri Glam Shine si-mi placeau la nebunie. Mai ales o nuanta de bej (care bineinteles ca nu-mi amintesc cum se numea) pe care am recumparat-o de cateva ori. Cand am vazut intre produsele trimise spre testare de cei de la Makeupline glossul asta m-am bucurat chiar daca culoarea (305 - Ruby Strass) nu as fi ales-o in mod sigur. 

Mi-e frica de rosu si asta am vazut cand m-am uitat prima data la acest gloss. Insa spre marea mea surpriza chiar imi place pentru ca nu este nici pe departe ceea ce am intuit uitandu-ma la tub. Este o nuanta frumoasa care nu face decat sa-mi scoata buzele in evidenta si sa le faca apetisante (zic eu).


Aplicatorul este diferit fata de ce imi aminteam, insa este foarte practic si usor de folosit si-mi place. Culoarea pe buze nu este atat de intensa cum pare in tub, insa arata foarte bine si se mentine un timp rezonabil. Nu mi se pare ca este un gloss foarte "lipicios" insa eu nu am probleme cu cele care sunt lipicioase deci asta nu conteaza foarte mult pentru mine.


Imi place? Da. Il recomand? Da. O sa ma uit si la alte culori? In mod sigur DA (Corall Strass deja mi-a facut cu ochiul si n-am ramas indiferenta).


E mai mult decat placut sa redescoperi produse care candva erau printre preferatele tale, dar mai mult decat atat imi place sa incerc nuante si texturi carora nu le-as fi dat vreo sansa bazandu-ma pe simturile mele. Poate de acum inainte o sa fiu mai indrazneata in ceea ce priveste culorile pe care le port pe buze.

Voi ati incercat vreun gloss din gama asta? Cum vi s-a parut? Imi recomandati vreo nuanta anume?

3 comentarii