Giveaway de inceput de primavara

26.2.12

Va spuneam zilele trecute ca in coletul de la MUA mai erau 2 produse si ca o sa va dau detalii la momentul potrivit. Si momentul a venit ... am luat un ruj Bare (nuanta 14 pe care v-am aratat-o) si un blush (nuanta 2 - nu stiu cum sa descriu nuanta, o sa vada cea care il va primi cum e) pentru una dintre voi.


Ca sa participati tot ce aveti de facut este sa lasati un comentariu la aceasta postare si sa-mi spuneti ce doriti sa va aduca primavara asta (ca e ceva material, ca e ceva ce tine de sufletul vostru - fiecare dupa dorinta proprie). Eu vreau sa-mi aduca o poveste frumoasa cu cineva care sa zambeasca frumos si care sa trezeasca femeia din mine - nu cer mult, stiu! Dar am de gand sa fac eforturi sa nu ramana doar o dorinta.

Vor participa toate comentariile lasate pana pe 29 februarie ora 24:00 si pe 1 martie voi anunta castigatoarea (daca vreunul din comentarii imi atinge sufletul si ma va face sa simt ceva special voi alege eu castigatoarea; daca nu ma pot decide, voi folosi random.org) care va trebui sa ma contacteze in 48 de ore cu datele de livrare.

74 de comentarii

  1. liniste sufleteasca si multa sanatate daca le am p acestea restul vine de la sine

    RăspundețiȘtergere
  2. Primavara aceasta vreau sa-mi aduca la viata spiritul "luptator" din mine,daca pot spune asa. Vreau sa pot sa am puterea sa fac ceva pentru a schimba anumite lucruri din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna! Eu tot intr-o primavara am primit cel mai special suflet pereche, iar acum amandoi ne dorim cel mai special sufletel

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi doresc sanatate multa,atat mie cat si celor dragi mie.Am ajuns intr-un punct in care nu imi doresc decat sanatate,fericire si liniste sufleteasca.Lucrurile materiale nu ma mai incanta atat de mult ca de obicei.M-am agitat atat de mult cu facultatea,cu prietenii falsi,cu oamenii care critica numai dupa aparente incat am pierdut sensul vietii.Am uitat sa ma bucur ca dupa fiecare nor apare soarele,de o floare care infloreste,de catelusa mea,de bunicii mei,de parintii mei.Astept primavara sa incep un nou capitol in viata mea,in care sa ma bucur de toate placerile vietii,fara stres prostesc,fara nervi cauzati de toti oamenii prefacuti,in care sa fiu respectata si iubita.Tot ce imi doresc mie le urez tuturor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu imi doresc o excursie impreuna cu prietenul meu, pentru ca tot s-a mai incalzit un pic ( nu ne-am vazut de 2 luni). Acesta ar fi cel mai frumos lucru ever

    RăspundețiȘtergere
  6. Imi doresc ca aceasta primavara sa imi aduca un nou inceput, o noua poveste, un loc in care sa ma simt importanta si iubita.

    RăspundețiȘtergere
  7. Primavara sa ne aduca timp frumos sa pot sa petrec clipe magice afara alaturi de baietelul si sotul meu! tare ne-am saturat de iarna...si bineinteles sanatate tuturor!

    RăspundețiȘtergere
  8. Bunaaa..In primavara asta imi doresc un nou inceputh:X:o3.pupicii;;;*

    RăspundețiȘtergere
  9. Vreau ca primavara sa-si strecoare razele si catre mine si sa-mi dea din caldura si veselia ei. Vreau sa-mi dea in dar optimismul si bucuria de a trai.
    Oare imi doresc prea mult de la acest anotimp?

    RăspundețiȘtergere
  10. Prea multe nu mi-am dorit niciodata...am incetat sa o fac in momentul in care am avut parte de dezamagiri atunci cand sperantele mi-au fost naruite. Dorintele materiale le incadrez in categoria "mofturi" de cele mai multe ori, asa ca nu se pune problema ca odata cu venirea primaverii sa imi doresc ceva material.
    In ultimul timp pot sa spun ca am suferit destul de mult...am fost tratata, ranita si am varsat multe lacrimi. Mereu am tinut capul sus si am incercat sa merg inainte. Desi pe chipul meu se zarea un zambet, interiorul meu era bucatele.
    Iarna a fost una destul de grea si mohorata, asa ca nu a reusit sa ma scoata din starea in care eram.
    Odata cu venirea primaverii, imi doresc sa gasesc acea liniste sufleteasca dupa care tanjesc de mult timp. Imi doresc sa simt razele calde ale soarelui care sa imi mangaie fata si sa ma faca sa zambesc din nou.
    Sa pot sa simt mireasma proaspata din aer si mirosul dulce al florilor care imi reda pofta de viata si ma face sa simt ca traiesc.
    Mi-am promis ca trebuie sa dau piept vietii si sa lupt in continuare pentru a iesi invingatoare.
    Si in acest sens am comparat anotimpul cu starea mea sufleteasca.
    Iarna a fost mohorata...ca sufletul meu... Asa ca sper ca odata cu venirea primaverii sa rasara soarele si pe strada mea si florile sa imi indulceasca sufletul.
    Mi-am promis de asemenea ca voi invata sa ii apreciez mai mult pe oamenii din jurul meu care tin la mine si o sa formez un scut in suflet asa incat cei rai sa nu mai poata intra si sa nu ma mai poata rani.
    Deci dupa tot zbuciumul sufletesc imi doresc ca primavara sa imi aduca o raza de speranta, sa ma faca sa zambesc din nou si sa ma simt din nou FEMEIE.
    Si sunt sigura ca voi reusi sa trec si peste asta si ma voi bucura de primavara :)

    RăspundețiȘtergere
  11. De la primavara asta imi doresc o noua stare de spirit. Vreau sa fiu mai optimista si vreau sa lupt pentru a obtine ce vreau! Sper sa fie mai bn din toate punctele de vedere: scoala, dragoste, sanatate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pe 18 martie se implinesc 7 ani de cand suntem impreuna si chiar aseara, in timp ce ne uitam la un film (total neromantic), am simtit nevoia sa-i spun ca il iubesc mult pe el, ca persoana, nu ca extensie a mea sau ce reprezinta pentru mine, ci pentru el, pentru ca inca ii remarc calitatile, fizicul, intelectul, simtul umorului si faptul ca ma pot baza pe el.
    Vreau ca primavara asta sa ne aduca vesti bune (urmeaza sa-si faca niste investigatii medicale referitoare la o boala genetica, asa ca sper sa fie ok, ca sunt sanse mari sa o transmita copiilor nostri) si sa ne bucuram in continuare unul de altul.
    Materiale... imi doresc si de-astea, cateva mici imbunatatiri ale garderobei, cateva cosmeticale, dar nimic absolut indispensabil.

    P.S.: Poate nu e locul, dar voiam sa-ti multumesc pentru bronzerul de la un giveaway de anul trecut! Cred ca abia acum am inceput sa-l aplic vizibil si cu mai multa indemanare si daca nu erai tu, nu stiu cand as fi facut pasul asta!

    RăspundețiȘtergere
  13. Primavara asta imi doresc liniste sufleteasca , intelegere si multa iubireeeeeee.
    La fel si tie :*

    RăspundețiȘtergere
  14. Primavara asta imi va aduce 2 ani de relatie cu iubitul meu nu cred ca imi pot dori ceva mai mult decat sa facem cati mai multi ani impreuna :x

    RăspundețiȘtergere
  15. imi doresc sa imi aduca iubirea adevarata :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna !
    Imi doresc lucruri materiale ..vreau o casa ....imi doresc muta implinire sufleteasa ,fara zbucium si fara sa simt ca ma scurg si ca ma topesc de fiecare data cand imi este greu !

    RăspundețiȘtergere
  17. hmm.... imi doresc sa imi pot permite toate produsele de makeup de care am nevoie si sa incep o (posibila) cariera in domeniu.tine-mi pumnii :D

    RăspundețiȘtergere
  18. primavara asta mi doresc sa-mi aduca multa forta de munca pentru a duce la capat toate planurile si ideile pe care mi le-am facut.Sa termin primul an de facultate cu bine, sa imi mearga afacerea proaspat deschisa si sa am pace de dragoste si armonie in familie si cuplu

    RăspundețiȘtergere
  19. Pe langa faptul ca aceasta primavara va mai adauga o pagina in cartea vietii mele si o sa implinesc considerabila varsta de 27 de ani, imi doresc ca acest anotimp sa fie unul al linistii, al echilibrului, al regasirii. E atat de usor sa pierdem si farama aia de echilibru pe care o avem si e atat de greu de redobandit. Nu astept nimic de la ceilalti, in schimb astept foarte multe de la mine: sa fiu mai optimista, sa am mai multa grija de timpul si sufletul meu, pentru ca in final acesta conteaza cel mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  20. Ce mi-as putea dori oare de la primavara...?Cat mai mult soare si caldura,vreau ca zilele mohorate si friguroase sa plece,vreau sa vad iarasi padurea de langa casa mea cu mugurii explodand de prospetime,vreau sa aud glasul pasarelelor,in timp ce mana mea mangaie primele fire razlete de iarba,sa imi bucur ochii si sufletul cu mireasma narciselor si zambilelor din gradina mea.Astept cu nerabdare primii ghiocei culesi de fiul meu,primii toporasi sau explozia de culori a lalelelor.In fiecare an ma bucur mai mult si mai mult de venirea primaverii,sunt nascuta in acest anotimp si tot ce tine de el parca imi da puteri noi.Stiu ca implinirea acestui vis nu este departe asa ca astep,astept...

    RăspundețiȘtergere
  21. Buna, primavara asta vreau sa-mi aduca un loc de munca. Stiu ca e greu dar nu imposibil. Inca mai sper.

    RăspundețiȘtergere
  22. veronica picioroaga27 februarie 2012 la 09:35

    Primavara asta vreau sa-mi aduca bucurie! Vreau sa ies din barlog,vreau sa ma misc,sa alerg la propriu...vreau sa ma simt frumoasa...sa zbor, sa radiez ! aaa...si sa miros ca o floare :-) Pentru mine ,anul incepe o data cu venirea primaverii, asa ca imi doresc sa ma cuprinda un val de entuziasm si sa ma tina tot anul!!!

    RăspundețiȘtergere
  23. Buna Cami :)
    Sper ca primavara asta sa imi aduca liniste sufleteasca si multa fericire :) si vreau sa avem o vreme superba, nici prea frig, nici prea cald..sa facem poze multe si sa avem amintiri pretioase!

    RăspundețiȘtergere
  24. Primavara asta mi as dori sa primesc un catelus, un Samoyed mai exact :X. Multumim de giveaway!

    RăspundețiȘtergere
  25. liniste sufleteasca, dupa un an foarte greu.
    multumim pentru ga! :*

    RăspundețiȘtergere
  26. Buna!
    Primavara asta doresc sa aduca caldurica, sa pot iesi cu copilasul meu mai mult pe afara la plimbare, ca am stat destul in casa iarna asta:)

    RăspundețiȘtergere
  27. In primavara asta mi-ar placea sa-mi gasesc un loc de munca in domeniu ( ecologie si protectia mediului) si sa termin tema de dizertatie.

    RăspundețiȘtergere
  28. eu imi doresc sa imi aduca mai multa putere de munca si intelepciune sa pot razbate problemele de zi cu zi:)

    RăspundețiȘtergere
  29. Vreau ca aceasta primavara sa imi aduca mai multa liniste in suflet si speranta ca imi voi gasi in curand un job care sa imi permita sa am o viata normala,asta in ciuda faptului ca sunt dezamagita caci cu multele studii pe care le am nu am reusit sa gasesc un job ok,ci am dat doar peste niste "patroni" oribili ce isi permit sa i-a in bataie de joc pe oricine si oricum.
    Imi doresc de asemenea sa se astearna permanent in familia mea sanatatea si speranta de mai bine....Daca le am pe aceastea pot inainta si imi pot realiza alte dorinte...si cea mai importanta ar fi inceperea derularii planului de nunta:)

    RăspundețiȘtergere
  30. Aceasta primavera vreau sa mi-l aduca pe iubi meu acasa, a plecat in strainatate la munca si imi este foarte dor de el. Pupici si felicitari pentru blog.

    RăspundețiȘtergere
  31. Sanatate pentru baietelul meu care a inceput anul acesta gradinita

    RăspundețiȘtergere
  32. Imi doresc ca aceasta primavara sa vina cu permisul de conducere (maine sustin proba practica), un job si multe zile insorite pentru a ma putea bucura de plimbari si sport in aer liber alaturi de prietenii mei ♥

    RăspundețiȘtergere
  33. Cel mai mult imi doresc sanatate pentru toti si liniste sufleteasca.

    RăspundețiȘtergere
  34. Aceasta primavera vreau sa imi aduca mai multa sanatate, liniste in suflet si rabdare cat mai multa.

    RăspundețiȘtergere
  35. Imi doresc ca primavara aceasta sa-mi aduca vreme frumoasa cu mult soare sa ma pot plimba in fiecare zi cu printesa mea de 4 luni. Sa putem iesi la plimbare ca intre fete :D Si bineinteles multa sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  36. eu vreau zile frumoase si insorite petrecute cu fiintele dragi si prietenii , in natura :)

    RăspundețiȘtergere
  37. Nu imi doresc decat soare, sa-mi incalzeasca sufletul, sa raman tot optimista pentru ca intotdeauna imi merge mai bine cand am o stare de spirit buna :)
    Cat mai mult soare si pentru tine, Cami, sa ai parte numai de zile luminoase! :*

    RăspundețiȘtergere
  38. Nu stiu daca a-ti vazut filmul ,,In time", dar ideea acelui film e ca sistemul monetar din viata noastra e inlocuit chiar de timp, adica oamenii nu munceau ptr bani ci ptr timp, si asa cum si in zilele noastre sunt oameni care traiesc din imprumuturi de pe o zi pe alta, asa sunt si in acel film numai k ei imprumuta timp. Asa ma simt si eu de la inceputul anului, adica intr-o permanenta lipsa de timp si ajung sa ma odihnesc numai cat sa rezist o zi, iar in ziua respectiva ma simt destul de obosita(parca mereu ajung sa imprumut timp cat sa supravietuiesc). Asadar, imi doresc timp...timp pentru somn, timp sa apuc si eu sa ma aranjez si sa ma simt frumoasa, timp sa petrec mai mult cu prietenul meu, cu familia, sa invat ce-mi doresc.

    RăspundețiȘtergere
  39. Primavara e sezonul meu preferat, mereu imi aduce in suflet liniste sufleteasca si o buna dispozitie, imi incarca energiile si ma inveseleste !Anul acesta as vrea sa-mi aduca mai multa incredere in fortele proprii, sa fiu capabila sa lupt pentru ceea ce imi doresc si nu am reusit sa fac anul trecut!Primavara mereu da senzatia de putere, de renastere,credem ca visele desarte pot reinvia de aceea simtim intotdeauna ca ea ne poate da puterea necesara indeplinirii dorintelor!
    Stefania Petcu

    RăspundețiȘtergere
  40. imi doresc multa sanatate, acum cam scartaie sanatatea mea, sa fiu iubita in continuare si sa iubesc, imi doresc sa se bucure toata lumea de primavara sa vedem pe strada numai chipuri vesele nu chipuri posomorate :)

    RăspundețiȘtergere
  41. Primavara asta imi doresc asa:
    - un set de pensule Make me Up de la Sigma (de preferat culoarea albastra)
    -UD Naked palette
    -un ruj rosu si unul nude (preferabil Mac...ca nu am incercat pana acum)
    -un telefon nou
    -un ceas ca cel pe care il am acum dar pe alta culoare (de preferat albastru)
    -o pereche de Ray Ban wayfarer (pe alb)
    - 2 genti (una corai si una verde)
    .... si cam atat :)))
    Sper din suflet ca nu te-am plictisit...dar am facut aceasta lista pentru ca sa pot da mai departe link-ul sa stie husband ce trebuie sa cumpere :)))
    te pup dulce

    RăspundețiȘtergere
  42. Primavara aceasta imi doresc sa fie plina de fericire, cei pe care ii iubesc sa fie sanatosi si fericiti! Imi doresc o primavara plina de cadouri, surprize placute si multe realizari! <3 Sper sa nu fie cam mult! :))

    RăspundețiȘtergere
  43. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  44. Primavara aceasta imi doresc sa nu plece mama in strainatate , este singurul lucru , nu ma intereseaza de sanatatea sau de fericirea mea , pentru mine fericirea inseamna cand mama este langa mine si o vad zambind tot timpul

    RăspundețiȘtergere
  45. Vreau sa imi aduca sanatate si bucurie.

    RăspundețiȘtergere
  46. Primavara, eu cel putin o astept cu mare nerabdare, deoarece nu-mi place deloc iarna. Astept caldura, soarele, martisoare, mirosul de zambile..Imi doresc sanatate mie si familiei, fericire, putere sa pot invata cat mai bine pentru BAC si un martisor mai special. :D

    RăspundețiȘtergere
  47. Imi doresc sa imi gasesc un job ca sa ma pot intretine si sa nu-mi mai chinui parintii care chiar nu au o situatie tocmai buna:(

    RăspundețiȘtergere
  48. Eu nu îmi doresc nimic special. Odată cu venirea căldurii şi a primăverii parcă renasc odată cu natura...eu sunt foarte influenţată de vreme, iar vremea urâtă mă deprimă şi intru într-o stare oribilă care ţine până la venirea primăverii:)

    RăspundețiȘtergere
  49. Tot ce-mi doresc in aceasta primavara este multa sanatate pentru cei dragi, si pentru mine, mult spor pentru realizarea lucrarii de licenta.

    RăspundețiȘtergere
  50. Primavara care vine as vrea sa ma faca sa ma simt precum natura care se trezeste la viata, pomii care inmuguresc si mirosul adierii vantului, a ceva proaspat.Mirosul zambilelor,al lalelelor si al ghioceilor sa imi faca pofta de dulceata vietii (fie ea buna sau rea), sa treiesc clipa si sa ma bucur de lucrurile marunte. Un strop de noroc de la trifoiul cu patru foi sau de la cosar nu ar strica.Timpul sa se impleteasca armonios precum snuruletul martisorului. Venirea primaverii nu ma face sa ma gandesc decat ca dupa un somn lung in iarna e timpul sa ma inveselesc :)

    RăspundețiȘtergere
  51. imi doresc atat de multe si totodata parca putine...nu stiu de ce am sentimentul asta.imi doresc de nu pot explica in cuvinte cat de mult sa reusesc impreuna cu iubitul meu sa ne mobilam apartamentul si sa ne mutam in sfarsit impreuna dupa 5 ani de relatie.am strabatut magazinele de mobila si am vazut tot ce ne dorim incat parca le si vad in "cuibusorul nostru"si imi vine sa dorm in magazin numai sa le am langa mine...

    RăspundețiȘtergere
  52. Primavara... ce as putea sa imi doresc eu de la ea? As putea scrie romane dar ma concentrez pe ce e important pentru mine.. Stiu ca noi oamenii avem un obicei de a ne dori sa incepem anumite schimbari de la o data anume sau incepand cu un un eveniment special... as putea sa spun ca primavara este un prilej bun pentru toate acestea. Personal mi-as dori ca inceputul acesta de primavara sa ne lumineze sufletul si sa ne ajute sa fim mai deschisi unii fata de ceilalti. Soarele primavaratic sa ne scoata la miscare, la veselie si comunicare..in rest totul vine de la sine..

    Pupici , si multumim de acest giveaway . :*

    RăspundețiȘtergere
  53. M-am gandit mult in ideea ca voi scrie si ceva despre cecimi doresc legat de societate si viata in general, insa cred ca e mai bine sa scriu dorinta cea mai importanta, care mi-ar oferi implinirea ce imi lipseste acum.
    Imi doresc ca in aceasta primavara sa ma simt iubita, protejata si importanta, sa am parte de o poveste, sa ma indragostesc. De asemenea imi doresc sa devina totul mai simplu, fara sa am parte de complicatii inutile.

    Multumim pentru giveway, dar si pentru sansa de a ne scrie dorintele...par mai aproape de a se materializa in realitate.
    Kisses! :*

    RăspundețiȘtergere
  54. vreau ca primavara sa vina cu soare si pace , caldura si dragostea sotului meu care este plecat si il astept ca pe o primavara. cuvintele sunt de prisos, am nevoie de acel sufletel care imi da putere si speranta, vitalitate si iubire.

    RăspundețiȘtergere
  55. Dorinta mea e asemanatoare ca a ta... imi doresc sa intalnesc pe cineva care sa-mi 'gadile' inima care saraca a cam amortit.

    RăspundețiȘtergere
  56. Aceasta primavara as vrea sa-mi aduca si mai multa dragoste decat am acum, pentru ca nu m-as putea satura niciodata de ea!!

    :*

    RăspundețiȘtergere
  57. Buna :)
    As vrea mai multe lucruri... Unele mai realizabile, altele mai putin pe moment.
    Un lucru pe care l-as vrea cel mai mult e sa imi gasesc un job, aici sau afara. Sper sa se indeplineasca .
    Restul sunt mai "palpabile" ca si niste kg de dat jos , plus niste chestii materiale care sa imi unga sufletul :)) gen cosmetice la greu :))

    RăspundețiȘtergere
  58. Ceea ce imi doresc este ca primavara aceasta sa imi aduca si mie pe cineva care sa ma ajute si sa alunge singuratatea si tristetea din viata mea.

    RăspundețiȘtergere
  59. Abia astept sa ma mut si odata cu asta sa imi revin, e foarte greu sa traiesti cu oameni care incurca omenia cu corectitudinea, psihic si cu kg pentru care am luptat o toamna si o iarna.. Tristetea zdruncina multe, vreau sa "rasar" precum ghiocelul din zapada si sa respir aer proaspat.

    RăspundețiȘtergere
  60. Astept o vacanta in aceasta primavara, o saptamana de relaxare cu soare si caldura.

    RăspundețiȘtergere
  61. Sper ca 1 Martie, ziua mea de nastere, si primavara pe care o precede sa imi aduca mult asteptata veste a acceptarii la facultate in Anglia. Iubitul meu e englez si singura noastra dorinta e sa fim impreuna, deci facultatea acolo nu numai ca o sa imi aduca un viitor profesional mai bun, dar o sa ma si ajute sa fiu alaturi de cel pe care il iubesc.

    RăspundețiȘtergere
  62. Eu tot ce imi doresc este multa sanatate , bunatate in sufletul tuturor oamenilor , si imi mai doresc sa am putin noroc pentru ca de cand ma stiu am fost tare ghinionista :)):)

    RăspundețiȘtergere
  63. Cel mai mult imi doresc ,ca mama mea ,foarte grav bolnava sa mai traiasca macar pana termina fiica-mea facultatea,insa asa de mult imi doresc asta, incat daca as putea, i-as da zile din zilele mele!!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. De Craciun mi-am rupt ligamentele la genunchi, cel care mentine stabilitatea piciorului, la ski. De atunci si pana acum am suferit o operatie dureroasa si inca ma tin de recuperare si mai dureroasa. Pe 5 martie ma duc la servici din nou (pana acum am fost in concediu medical). Primavara asta as dori cat mai multe flori si aer bland, impeuna cu un zambet de-al meu catre toti cei care mi-au fost alaturi si imi vor fi de-acum incolo. Abia astept sa ma duc imbujorata si luminoasa la munca!

    RăspundețiȘtergere
  65. Primavara doresc sa-mi aduca o vacanta in Germania in vizita la matusa mea pe care o iubesc ca pe o a doua mama si pe care nu am mai vazut-o de doi ani:(

    RăspundețiȘtergere
  66. amcitit o gramada de comentarii speciale,aproapeca nu imi mai vine sa te uimesc cu nimic din capsorul si inima mea:)) cand am vazut postarea initiala cu swatchu pt rujul Bare am fost aproape sa il comand dar stand atat de prost cu banii,am stat pe derierul meu :)) dorintele noastre se aseamana fiindca si eu imi doresc ca cineva sa ma faca sa tresar si sa ma tina in suspans,dar suspansul acela pozitiv,cand stii ca te asteapta ceva super bun si delicios:) acum trec printr-operioada in care suspansul anunta defapt o furtuna,o perioada urata si uite asa ma trezesc ca primavara mea se transforma in cenusa...

    RăspundețiȘtergere
  67. Primavara asta vreau sa imi aduca timp pentru mine si pentru cei dragi. Uneori simt ca timpul este atat de scurt incat nu am timp sa ma bucur de persoanele pe care le iubesc. Vreau sa imi mai aduca timp si pentru cei pe care i-am pierdut si care acum ma privesc de acolo de sus.
    Primavara asta sper sa infloreasca si-n sufletul meu si sa imi dea putere sa stau sa mi se vindece piciorul.
    Primavara asta sper sa aduca sanatate in viata tuturor celor care imi aduc bucurie in suflet.

    RăspundețiȘtergere
  68. Primavara asta vreau sa-mi aduca multe flori, zambete si sa ma trezeasca din amortire...vreau plimbari lungi si insorite:)

    RăspundețiȘtergere
  69. Primavara aceasta mi-as dori sa-mi aduca sanatate si putere sa trec peste greutatile care ma incearca.

    RăspundețiȘtergere
  70. Primavara aceasta imi doresc sa imi aduca un nou inceput in dragoste, o persoana care sa fie alaturi la bine si la greu si sa ma inteleaga. Cred ca cel mai important intr-o relatie e intelegerea si comunicarea, fara de care nu ar fi nimic. Imi doresc de asemenea sa-mi dezvolt mica "afacere" cu bijuterii handmade.. si nu in ultimul rand sa ma pregatesc cat pot de bine pt bac-ul din vara.

    RăspundețiȘtergere