Fard L'Oreal Chrome Shine - Sand Lame (167)

9.2.12

Am primit fardul asta de la Makeuponline in luna decembrie pentru testare si de atunci l-am folosit de cateva ori pentru ca m-au nimerit la culoare. Nuanta este 167 Sand Lame si este un bej auriu foarte sidefat, foarte frumos pe care probabil ca l-as fi ales si eu daca mi-as fi cumparat vreun fard Color Appeal Chrome Shine (din pacate mi-a fost foarte greu sa-i surprind frumusetea in poze tocmai pentru ca este foarte sidefat).



Ma asteptam sa-mi placa si sa reziste foarte bine pentru ca in trecut am avut cateva farduri Color Appeal de la L'Oreal care nu m-au dezamagit deloc si care la momentul lor si-au facut treaba exemplar. Si asa a si fost.

Textura fardului este foarte fina si se aplica foarte usor si a rezistat mai bine de 10 ore (folosit peste UDPP) fara probleme in conditiile in care l-am purtat si intr-o zi foarte agitata si intr-o noapte "petrecareata". Are destul de mult sclipici asa ca daca iubirea voastra sunt fardurile mate, n-o sa va placa. Insa daca folositi de obicei astfel de farduri, o sa-l iubiti.

Si pentru ca in cazurile astea imaginile fac mai mult decat 1000 cuvinte va las cu 2 poze ale unui machiaj in care am folosit acest fard impreuna cu Woodwinked si Omega de la MAC (pozele sunt facute dupa mai bine de 12 ore de cand m-am fardat si zic ca arata inca onorabil chiar daca lumina nu m-a ajutat foarte tare).


11 comentarii

  1. Si eu am cateva farduri de L'oreal Chrome Shine, sunt f multumita de ele

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am avut niciodata dar arata foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  3. E chiar f. frumoasa aceasta nuanta de fard.;) Imi place! :*

    RăspundețiȘtergere
  4. oau..e prima oara cand vad un EOTD :D si imi place. te rog sa postezi mai des :D
    cum ti se pare omega? vreau sa-mi achizitionez : omega, kid, wedge, era, bamboo :)) si nu stiu daca difera foarte mult intre ele.
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha ha, le am pe toate mai putin Era. O sa ma uit diseara la el comparativ si-ti spun ce diferente sunt.

      Omega si Kid eu le folosesc pentru pliu sa-mi adanceasca putin ochiul, mai mereu folosesc unul dintre ele. Bamboo e mai deschis.

      Ștergere
    2. ok, deci bamboo e deschis. e mai portocaliu,nu? wedge e mai inchis decat toate celelalte?
      ms mult de tot.

      Ștergere
    3. am uitat aseara de farduri, dar in weekendul asta le compar si-ti zic exact. :)

      Ștergere
    4. nu-i nimic. hai ca vb pe mail, ca nu vreau sa fac spam aici :)
      o zi fumoasa!

      Ștergere
  5. pe acesta am pus si eu ochii de ceva vreme,e superb

    RăspundețiȘtergere