Dezamagire: Sabon Lemon Mint Body Scrub

4.2.12

Trebuie sa incep postarea asta prin a spune ca este strict parerea mea si ca se bazeaza foarte mult pe preferintele mele personale. Stiu ca sunt persoane care adora acest produs, dar mie nu-mi place si a fost una din dezamagirile mari ale anului trecut. Am tot ezitat sa scriu postarea asta si am tot incercat sa folosesc acest produs cu speranta ca poate o sa ajunga sa-mi placa si sa-l folosesc cu placere pentru ca-mi place foarte mult mirosul. Din pacate acest lucru nu s-a intamplat.


Eu l-am luat profitand de o reducere de 50% (nu-mi amintesc de unde am cumparat voucherul) si am dat 44 ron pe un borcan de 500 ml si sa fiu sincera mi se pare foarte mare pretul chiar si asa. Imi place borcanul in care este ambalat (desi nu este foarte practic), imi place cum miroase (si sunt convinsa ca si celelalte variante existente pe site miros la fel de bine) si cam aici se opresc lucrurile care imi plac.


Produsul este un amestec de sare de la Marea Moarta si uleiuri esentiale de migdale si soia, care ar trebui sa lase pielea moale si catifelata. Ce vad eu in borcan: un produs care se separa, sus ulei, jos sare si trebuie amestecat inainte de fiecare folosire (noroc ca am luat si lopatica de lemn) - se vede in poza de mai sus - si probabil ca asa trebuie sa fie tinand cont de ingrediente. 

Ceea ce nu-mi place insa este ca dupa folosire nu imi simt pielea nici moale si nici catifelata, ci unsuroasa (la modul gretos) si nu-mi produce nici o placere sa ma sterg de cateva ori ca sa scap de senzatia asta (si nici asa sa nu ma simt confortabil in propria mea piele). Am mai folosit exfoliante pe baza de sare de mare si ulei si nu am avut senzatia asta (in afara unui exfoliant de la Boots care imi lasa aceeasi senzatie neplacuta) deci nu cred ca asa e normal sa fie cum am vazut mai demult o explicatie data de cineva de la Sabon.

Tinand cont de pretul acestui produs asteptam cu totul altceva si a fost o reala dezamagire, insa asa cum am spus la inceputul postarii este doar parerea mea personala si e foarte posibil ca altora sa le placa cu adevarat acest produs.

Voi l-ati incercat? Cum vi s-a parut?

12 comentarii

  1. Eu il folosesc si imi place la nebunie. Nu mi se pare ca lasa pielea unsuroasa, ci doar bine hidratata.

    Am facut si un review pe blog: http://kristasbeautytips.blogspot.com/2012/01/review-sabon-body-scrub-lemon-mint.html

    Poate am eu pielea mai uscata pe corp si de aceea imi place.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu l-am incercat, dar mi-ar placea. Cred ca e potrivit pentru pielea uscata, de aceea e mai uleios.

    RăspundețiȘtergere
  3. poate era expirat ? nu am folosit , dar am citit numai lucruri bune despre el...eu imi prepar singura exfoliantul !

    RăspundețiȘtergere
  4. Folosesc si eu scrubul acesta si am aceeasi problema. Pentru ca insa imi place mult efectul si parfumul, am grija ca intai sa folosesc scrub-ul si apoi gelul de dus astfel incat senzatia uleioasa dispare.

    RăspundețiȘtergere
  5. si eu il folosesc si imi place cum imi lasa pielea :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nul-am folosit,dar la ideea de piele unsuroasa,ma gandesc de doua ori inainte!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu imi place,imi lasa si mie piele tot unsuroasa chiar daca am folosit intai scrub si apoi gelul de dus,l-am folosit de doua sau trei ori.
    Am folosit acel cupon cu 50%reducere,imi placeau produsele de la Sabon,m-au dezagamit cele de la ultima comanda,o crema de fata de alge care am mai folosit-o de data asta m-a dezamagit,probabil ca expira peste doar o luna?oricum eu nu mai vreau sa aud de produsele lor.

    RăspundețiȘtergere
  8. eu l-am testat doar la o prietena si mi-a placut la prima vedere

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am incercat pe asta dar alte scruburi in genul asta da, jumate sare jumate ulei si imi place mult senzatia de dupa, piele hidratata si putin unsuroasa (deloc exagerat).

    RăspundețiȘtergere
  10. Il am si eu in varianta cu lavanda...chiar lasa pielea unsuroasa ...Si legat de preturile lor,sunt destul de piperate...Eu mai am si o crema de maini de la ei,insa de aia sunt multumita...

    RăspundețiȘtergere
  11. Nu l-am testat, dar dupa acest review nici nu vreau sa-l incerc.

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie imi place foarte mult. Mi se pare foarte hidratant.

    RăspundețiȘtergere