100% Pure Organic Coffee Bean Caffeine Eye Cream

6.2.12

Am primit crema de ochi (varianta de 7 ml - gasiti detalii aici despre produs si pret) impreuna cu crema cu cafeina pentru fata de care v-am povestit acum cateva luni, insa n-am inceput s-o folosesc decat de cateva saptamani.


Eu de la o crema de ochi nu am asteptari foarte mari (nu discut aici daca e cazul sa dai banii pe o crema speciala pentru zona ochilor sau nu) pentru ca nu poate face decat 3 lucruri in viziunea mea: sa hidrateze zona, sa estompeze cearcanele si in cazul celor cu pungi sub ochi sa ajute la decongestionare. As putea sa visez ca va face vreo minune in privinta ridurilor (de sub ochi - in cazul meu), dar am citit suficient cat sa stiu ca nu asta e solutia.

Asadar cand am inceput sa folosesc crema (al carei miros e la fel ca cel al cremei pentru fata si care ma fascineaza) aveam 2 dorinte: sa hidrateze si sa ajute cumva la estomparea cearcanelor de care nu mai reusesc sa scap, eu neavand pungi sub ochi nu aveam ce sa-mi doresc referitor la acest subiect.

Nu folosesc crema de ochi zilnic (n-am facut-o niciodata) si recunosc asta si nici nu dorm cum si cat trebuie, asa ca imi asum si vina asta si nu pot cere unei creme sa-mi rezolve niste probleme pe care eu singura mi le fac. 

Crema are o textura usor lichida si intra imediat in piele, iar la capitolul hidratare nu am absolut nimic sa ii reprosez. Zona de sub ochi este intinsa si par mai odihnita si nu am nici un fel de problema cu aplicarea sau modul in care arata pe parcursul zilei corectorul/ anticearcanul (care in alte dati s-ar fi strans sub ochi sau care s-ar fi fixat in riduri si ar fi aratat urat). Insa nu am vazut nici o imbunatatire in privinta cearcanelor, dar la fel de sincer spun ca nu cred ca o crema poate face ceea ce fac orele alea de somn pe care eu nu le dorm cum trebuie.

Crema imi place si o folosesc cu zambetul pe buze datorita mirosului, dar nu stiu daca ar cumpara-o pentru ca nu sunt un consumator avid de crema de ochi si tot ce am nevoie este hidratare pe care o pot obtine si cu alte tipuri de crema.

5 comentarii

  1. buna..multumim pentru acest review..sincer iti spun ca nici eu nu am asteptari prea mari de la o crema.oarice ar fi si oricat ar costa nu are cum sa faca minuni ,asa cum ai zis si tu ,pentru ca noi ne creem probleme singure...insa sincera sa fiu,nici 40 de lei nu as da pe un anticearcan e 7 ml...iti multumesc ptr postarea ta .succes in continuare,te pup
    Larisa

    RăspundețiȘtergere
  2. O am si eu, parfumul este intr-adevar deosebit si, datorita lui, ma urnesc sa aplic crema si atunci cand mi-e lene :)
    In plus, imi place cum se intinde corectorul peste crema, hidrateaza foarte bine pielea.

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna CCamelia,

    Singurul tratament cu adevarat eficient a fost in cazul meu cel cu ulei de migdale dulci, aplicat in fiecare seara timp de 4-5 luni. Am avut cearcane de cand ma stiu, le mostenesc de la mama mea, am gasit de curand o poza din scoala generala si m-am ingrozit de cat de vizibile si adanci erau inca de pe atunci. Pentru mine a fost un stress continuu, se vedeau orice fel de corector sau fond de ten as fi aplicat. Cu uleiul de migdale au disparut aproape complet, e adevarat, in timp, dar eu chiar cred ca merita. Plus ca este un hidratant minunat, mai ales pe vremea asta. Il apli seara pe toata fata, inclusiv in zona ochilor, iar pielea mea este ...fericita, pur si simplu.
    O cititoare fidela din umbra,
    Ana.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ana, folosesc si eu ulei de migdale si am incercat si in loc de crema de ochi, dar n-am rabdare sa fac asta zilnic. Poate acum cu mesajul tau schimb ceva. :)

      Ștergere
  4. Nu mi se pare un anti-cearcan asa de scump,dar daca nu are efect ...bani aruncati pe geam.Eu am mai incercat o crema de ochi(de fapt un gel) de la Roc,15ml era in jur de 110.Prima data chiar mi-a mai estompat din cearcane.A doua oara n-a mai avut efect:(.Pate se obisnuise ochii cu el?lol O sa incerc si eu tratamentul cu ulei de migdale(sper sa ma si tin de el lol) pentru ca si cearcanele mele sunt genetice(le am de cand ma stiu).

    RăspundețiȘtergere