Review: Wet'n'Wild Vanity (249) Coloricon Palette

3.8.11

Am tot vazut pe youtube si pe diverse bloguri lookuri cu paletele Wet'n'Wild si chiar eram curioasa cum sunt de fapt si de ce sunt asa laudate, iar cand Corina mi-a trimis paleta Vanity am fost incantata. Paleta contine 6 farduri (3 mate si 3 sidefate) si este versatila, putand fi folosita atat pentru un look cuminte de zi, cat si pentru un smokey eye. Pretul in USA este 4.99 pentru 7 grame, ceea ce face paleta cu atat mai atragatoare.


Fardurile mi s-au parut cremoase si usor de blenduit, insa am intampinat si un oarece "fall out" (la care de altfel ma asteptam) in special la cele 2 nuante deschise, insa nimic iesit din comun care sa ma faca sa nu-mi placa aceste farduri. Swatchurile de mai jos nu reflecta intensitatea reala a culorilor (uitati-va aici pentru a va forma o parere corecta), insa mai mult de atat nu a putut aparatul meu si nici eu nu ma simt in stare sa fac alte poze.

 
Le-am folosit peste Urban Decay Primer Potion si dupa 12 ore de purtare aratau la fel, deci inca un punct pozitiv pentru aceste farduri. Despre calitatea fardurilor nu am nimic negativ de spus (chiar m-au surprins placut), singurul lucru care l-as schimba la aceasta paleta este nuanta sidefata de auriu care mi se pare mult prea galbena.

Daca ar fi sa dau o nota acestei palete, as oscila intre 8,5 si 9, asa ca daca aveti ocazia sa puneti mana pe aceasta paleta Wet'n'Wild, nu ezitati pentru ca n-o sa va para rau (nu stiu daca celelalte palete sunt la fel din punct de vedere calititiv). Fardurile sunt pigmentate si usor de blenduit si rezista intreaga zi cu un primer bun.

P.S.: Nu cred ca este cel mai reusit review al meu, dar in momentul asta e tot ce pot (am un zambet mic si amarat in coltul gurii).

8 comentarii

  1. Am si eu un trio Twilight,azi mi-a ajuns dar am fost asa zagracita cu mine,ca am zis ca prefer sa il pastrez pentru un giveaway eventual.Cred totusi ca a mea curiozitate va invinge si voi reachizitiona trusa daca ma va impresiona si o voi oferi la un giveaway. Frumoase culorile,sa o folosesti cu placere! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumoase paleta . Eu am vazut si alte palete de genu de la wet and wild dar nu le-am bagat in seama si acum imi pare rau , sincer :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu prea ma dau pe spate culorile, sunt banale si vorba ceea, se gasesc la orice colt

    >:D< hug sa iti mai treaca

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumoase culorile paletei!
    Am incercat si eu fardurile wet'n'wild, am tio-ul mega eyes (mi se pare;)) ) si sunt multumita si de culori si de textura, de rezistenta nu, pt ca am pleoape uleioase si nimic nu rezista mai mult de 2 ore pe ele. Nu ma pot decide intre UDPP si TFSI. Tu ai incercat TFSI? Care este mai bun pentru pleoape extrem de uleioase?
    pup >:d<

    RăspundețiȘtergere
  5. este foarte draguta paleta. pot sa te intreb de unde ai cumparat-o? multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Alina, nu am incercat decat UDPP, nu stiu nimic despre TFSI.

    Elena, am primit paleta, asa cum am scris in postare. Cred ca de pe ebay o poti cumpara.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am si eu o paleta similara, dar cu nuante de albastru si verde. Cu primer rezista fara probleme pana cand ma demachiez, am incercat si fara si rezista f. bine, nu se strang in pliu, dar nu mai sunt la fel de intense dupa vreo 8 ore. Pe mine sincer m-a impresionat paleta asta, deoarece eu am pleoapele f. uleioase si pna acum nu mi-a rezistat niciun fard atat de mult, cu sau fara primer.

    RăspundețiȘtergere
  8. da, acum am citit mai bine postarea...prima data am fost absorbita de poze si am trecut direct la review...

    RăspundețiȘtergere