Cum sa incepi ziua prost ...

19.8.11

... raspunsul e simplu: iti buseste un ametit masina (asta ca sa nu zic prost)! Ca sa fiu mai exacta: am oprit la un semafor si asteptam frumos culoarea verde, de pe o alee laterala am vazut cu coltul ochiului un Golf bleumarin, iar in secunda urmatoare am auzit POOOC si masina mea s-a miscat din loc. Pe scurt: masca spate sparta, janta, aripa si usa dreapta spate avariate. Asta la mine, ca sincer de ala nici nu ma intereseaza.

50 minute pierdute cu copii si acte, intarziat la spital (de unde trebuia sa iau pe cineva), zi ratata (trebuia sa ajung la Registrul Comertului sa ma intalnesc cu cineva, n-am mai ajuns), mii de nervi si o gramada de telefoane, dupa care incepe si ala de la asigurari sa ma ia la cearta ca trebuia sa desenez mai bine si sa scriu de 5 ori acelasi lucru pe constatarea amiabila de accident si imi face capul calendar cum se refuza dosarele de dauna pentru ca nu sunt bani.

Prin urmare ... oricat incerc sa gandesc pozitiv si sa ma incarc de energie pozitiva, nu-mi iese ... cand ma gandesc cat am de umblat si de pierdut timp prin service sa repar masina si numai din cauza unui ametit care in loc sa se uite pe unde circula, statea de vorba, ma apuca iar nervii ... si nu e vorba ca nu inteleg ca accidente se pot intampla, ci pentru ca nu dispun de timp sa umblu sa rezolv ce-au stricat altii ... si nu-mi pun intrebarea de ce mi s-a intamplat mie, dar ma intreb cate cotiturii trebuie sa mai ia viata mea si cate complicatii inutile trebuie sa intalnesc in drumul meu ... oare va veni si ziua aia linistita in viata mea cand nu va mai trebui sa-mi complic existenta din cauza altora?

7 comentarii

  1. "... dar ma intreb cate cotiturii trebuie sa mai ia viata mea si cate complicatii inutile trebuie sa intalnesc in drumul meu ... oare va veni si ziua aia linistita in viata mea cand nu va mai trebui sa-mi complic existenta din cauza altora?".
    Camelia draga, si eu ma intreb aceleasi lucruri de ceva vreme si desi incerc sa gandesc pozitiv si sa iau fiecare intamplare ca pe o experienta din care pot invata ceva, uite ca inca nu am gasit raspunsul, de fapt raspunsurile.
    Imi vine sa strig in gura mare: LIFE SUCKS!!!, dar ma consolez cu gandul ca va iesi soarele si
    pe strada mea sau daca nu, macar o amarata de raza de soare tot o sa apara.
    Probabil ca nu am dobandit intelepciunea necesara pentru a nu mai avea parte de astfel de lucruri si mai avem cate ceva de invatat, only God knows, dar daca afli niste raspunsuri as fi bucuroasa sa mi le impartasesti si mie.
    Iti doresc sa ai o zi asa cum ti-o doresti tu!

    RăspundețiȘtergere
  2. urata zi.si a mea a fost urata.cred ca m-a prinsa radaru:)) si n au venit 2 coelte pe care le asteptam:(

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi pare rau de accindent. In schimb ma bucur ca nu ai patit nimic. Ziua de azi are 24 de ore, o sa treaca asa proasta cum a fost de dimineata.

    RăspundețiȘtergere
  4. deamyworld, eu pe toate le iau ca experiente si lectii si incerc sa vad ceva bun in orice rahat care se intampla, dar pe cuvant ca am obosit. Am strabatut Bucurestiul azi si am stat 2 ore la constatare, aiurea ... cand aveam alte lucruri mult mai urgente de facut. Si mi-am facut si o mie de nervi cu cel de la constatari care avea prententia sa-i explic eu cum a reusit ala sa-mi zgarie usa in asa hal. Chiar ca sucks si rau cateodata! Dar trecem si peste astea! :)

    Madlen, maine o sa fie mai bine. Eu mi-am facut programare la masaj sa scap de tensiunea asta.

    Chocolate, sper sa treaca ca deja ma simt epuizata.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat,am patit si eu.Si prosti vei intalni in fiecare zi a vietii tale,din pacate parca se cloneaza si n-ai cum sa-i eviti...daca te consoleaza cu ceva,zilele mele sunt toate oribile si vor fi mult timp de acum fara sa pot face nimic...cred ca stii despre ce vb,te pup si-ti doresc zile linistite.

    RăspundețiȘtergere
  6. imi pare rau pentru ceea ce ti s-a intamplat, empatizez cu tine...mie mi-au lovit de 3 ori masina parcata in poarta casei, fiind pe straduta cu sens unic, destul de lata si slab circulata; au fost nervi, frustrare pentru timp pierdut dar trec toate astea, acum imi amintesc si chiar pot sa ma amuz! altele mai rele sa nu fie! fruntea sus!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. pfooooooooooai, imi pare super rau ca ti s-a intamplat asta, e groaznic sa iti fie avariata masina :-s. sper sa se rezolve cat mai repede cu service-ul, e cam singura urare pe care o pot face. in rest, o sa vezi ca o sa se compenseze cu ceva de bine si frumos :) >:D<

    RăspundețiȘtergere