Un produs bun la multe ...

9.4.10

... vaselina (ma refer la vaselina cosmetica, asa numita VaselinE - petroleum jelly, nu la vaselina cu care ungeau bunicii nostri usa)

Un produs ieftin (am dat in jur de 8-10 ron la DM pentru un borcanel de 125 ml) care are multiple intrebuintari:

- crema hidratanta pentru pielea uscata/ crapata - face minuni pentru calcaie, genunchi si coate

- balsam de buze

- se poate folosi pentru a crea diferite gloss uri de buze cu pigmenti pulbere

- se foloseste in diferite baze de machiaj

- am auzit persoane care spuneam ca o folosesc pe post de demachiant de ochi

- ajuta in cazul unei taieturi sau arsuri

- am citit pe diverse bloguri ca ajuta la alungirea genelor (nu stiu cum s-ar folosi pentru a ajuta genele - banuiesc ca se aplica pe gene cu o perie de rimel)

- ajutor pentru cuticule

Recomandare 1: Daca aveti o pereche de pantofi/ sandale care va plac la nebunie insa va fac rani, ungeti locul respectiv cu vaselina inainte de a va incalta si veti putea dansa linistite o noapte intreaga fara sa va mai faceti probleme.

Recomandare 2: Acesta este un secret "furat" de pe alt blog - eu ma parfumez pentru propria mea placere insa daca folosesc un parfum timp indelungat, ajung sa nu mai simt mirosul respectiv dupa un timp si desi primesc complimente privind parfumul folosit, eu nu mai am bucuria sa il pot simti pe pielea mea. Daca aplicati putina vaselina pe locul care urmeaza sa fie parfumat, veti avea surpriza pe parcusul zilei sa va simtiti propriul parfum.

Voi ati "descoperit" vreun produs de acest gen? Cu multiple intrebuintari si pret rezonabil?

3 comentarii

  1. ce interesant
    nu stiam trucul cu parfumul
    hehe
    noi nu avem dm..la farmacie se gaseste?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuu, vaselina nu e buna delooooc! Tot ce e pe baza de petrol inhiba grav functia de respiratie a pielii...:( Eu n-as folosi-o nici daca m-ar plati cineva. Oricum o gasim in cosmetice, darmite s-o mai folosesc si "pura"..

    RăspundețiȘtergere
  3. Super postare! Cand mai ajung pe la DM de la noi din Maritimo, ma voi uita dupa vaselina. M-au convins cele doua recomandari Totusi, ce face vaselina asta in cazul taieturilor sau arsurilor?

    RăspundețiȘtergere