Lista "mai vreau"

20.4.10

Postarea cu "10 produse fara de care nu pot trai" m-a facut sa ma gandesc la multe produse care nu au intrat in aceasta lista, insa sunt produse pe care le-am achizitionat de mai multe ori de-a lungul timpului si pe care le voi achizitiona si in viitor fara sa ma gandesc prea mult.

Si aici lista ar arata cam asa:

- MAC Fix+

- Urbay Decay Primer Potion

- pensulele MAC 187 si 224

- spray racoritor pentru picioare Scholl

- mascara Lancome L'Extreme

- mastile de fata Dermasel

- mastile 3 minute de la Yves Rocher

- clestele de gene Shu Uemura

- mascara incolora de la W7 (pentru sprancene)

- crema Estee Lauder - DayWear Plus

Cred ca ar mai fi cateva produse de adaugat la lista asta, insa acum nu-mi vin in minte (o sa actualizez lista cand ma lovesc ideile).

4 comentarii

  1. Mascara L'extreme ar fi bun, observ ca le da mult volum dar in acelasi timp lipeste genele. Le dezlipesti cumva dupa? Sau tie nu ti se intampla?
    Am si eun unul, dar prefer Hypnose momentan pentru ca nu stiu cum sa le despart. Cu acul mi se pare mult prea periculos.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu mi s-a intamplat sa-mi lipeasca genele, insa in majoritatea cazurilor (doar daca sunt foarte grabita sar peste acest pas) eu folosesc intai Lancome Cils Booster XL (Super-Enhancing Mascara Base) - se poate ca de asta sa nu am problema cu lipitul. Si Hypnose este foarte bun, insa mi se pare ca L'Extreme le alungeste mult mai bine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Da, daca nu le-ar lipi, ar fi clar peste Hypnose. Cu o baza alba n-am fost nciodata in stare sa ma dau. ;))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pentru ca m-am laudat ca mie nu mi s-au lipit, am patit-o si eu zilele trecute, insa numai la un ochi si ce am observat: ochiul respectiv imi cam curgea de cateva zile (eu am ochii foarte sensibili) si intr-adevar numai la ochiul acela mi s-au lipit genele deci poate e ceva ce secreta ochiul si face genele sa se lipeasca. Tu ai ochii sensibili?

    RăspundețiȘtergere