Ce produse folosesc acum - varianta actualizata

18.4.10

M-am gandit sa fac o actualizare a unui tag mai vechi "Ce produse folosesc acum" intrucat mi se pare interesant sa citesc despre ce produse folosesc alte persoane (de multe ori devine sursa de inspiratie pentru lista de cumparaturi)

Sampon: Tresemme - Anti-Breakage
Balsam: Tresemme - Anti-Breakage
Produse de styling: Tresemme Heat Tamer Spray, Tresemme Root Boosting Spray, VO5 Daily Leave-in Conditioning Cream (Anti-frizz and Shine)
Gel de dus: L'Occitane cu extract de trandafir (nu-mi place)
Crema de corp: Boots Mediterranean - Apricot Olive Honey
Deodorant: ceva de la Balea
Autobronzant: nu folosesc
Demachiant: ochi - Nivea, ten - Yves Rocher
Exfoliant: peeling delicat de la Juvena
Face primer: Smashbox Photo Finish and Artificial Light
Fond de ten: Revlon Colorstay/ Clarins True Confort
Pensula pt. fond de ten: de fapt un burete - Beauty Blender
Concelear: MAC Studio Finish
Pudra: MAC Set Powder - Invisible (produsul pro)
Blush: MAC Blush Baby
Bronzer: MAC Refined Golden
Highlighter: Stila Illuminating Finishing Powder - Rose Gold
Eyeshadow Base: Urban Decay Primer Potion
Farduri: momentan nu
Eyeliner: nu folosesc
Mascara: Rimmel Extra Super Lash
Ruj: MAC Blankety
Gloss: MAC Cremesheen - Fashion Scoop
Oja: OPI Princesses Rule!

Voi ce folositi?

8 comentarii

  1. Interesanta si...tentanta lista de mai sus. :) Cred ca o sa ma inspir din ea...:) Ce tip de ten ai? Al meu este mixt...

    Eu nu stau asa de bine la cap. produse cosmetice. Ma machiaz extrem de putin si doar cand e nevoie...in rest, nu este nevoie...

    Putin fdt[ColourStay-ul, evident:)], rimel (Rimel Maybelline Define A Lash cu periuta de silicon. Desi initial mi s-a parut usor incomod de folosit, acum pot spune ca periuta aceasta e o minune! Dap...pana prinzi tehnica, da bataie de cap.:) Insa, separa bine genele si nu le incarca. Looove it! ). Farduri nu folosesc, f rar creion kohl. Iar pentru buze ...hmm...ma tenteaza produsele folosite de tine [rujul si gloss-ul]. A putea sa-mi spui,te rog, de unde le-ai achizitionat si la ce pret? Se gasesc si pe allcosmeticswholesale ?

    Mai folosesc cremele de la Nivea - gama ingrijire de baza. Tot de la Nivea lotiunea pt ten mixt. E cea mai buna din cate am testat. Cred ca n-o sa renunt la ea prea curand or la creme.

    RăspundețiȘtergere
  2. As mai adauga Gel de dus - Fa din gama noua, cu laptisor de matca. E chiar bun. Imi place mult. Scrub si crema anticelulitica - Cellulite - Elmiplant. (Isi fac treaba destul de bine dar in combinatie cu miscare si alimentatie rationala, altfel ... iluzii.) Lapte de corp hidratant - gama noua de la Elmiplant. Creme de maini hidratante - gama noua Elmiplant. [Aceste creme corp/maini mi se par cele mai bune creme Elmiplant. Hidrateaza extrem de bine, nu lasa pielea grasa, crema se absoarbe rapid in piele iar dc vrei sa te speli, se inlatura usor produsul de pe piele. Si un mare plus: NU contin parabeni (sper..:) Acesta este si unul din motivele pt care optez pt cremele/lotiunile lor.] Lac de unghii tratament - Rimmel [am folosit]. Bronzer si/sau autobronzante INCA nu folosesc. Nu-mi sunt necesare momentan. Produse de styling Wella si samponul Orzene Beer care-mi prieste de minune!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ten mixt am si eu. Si rujul si glossul sunt luate de pe acw, nu-mi amintesc exact preturile (glossul a fost in jur de 16-18 usd si rujul 12-14 usd).

    RăspundețiȘtergere
  4. Am scris un reply mai devreme, dar cred ca l-am anulat din greseala. Nu-s obisnuta cu casutele acestea de comments.:) Daca nu l-ai primit, repet acum ca nuantele gloss-ului si rujului sunt f. frumoase! Cred ca ai facut o alegere inspirata!

    As dori insa sa te mai intreb daca persista pe buze cateva ore macar? Transferabil este rujul? Daca bei/mananci, dispare rujul, nu-i asa? Glossul e lipicios? sau nici nu-l simti pe buze?

    In legatura cu ACW: Am citit in descrierea gloss-ului Estee Lauder Pure Color Gloss Stick - Nude Almond ca "The tube is mislabeled and the box is unlabeled ". De ce oare? Sa intelegem ca produsul nu este original? Ce parere ai?

    RăspundețiȘtergere
  5. Si rujurile si glossurile de la MAC sunt de calitate superioara (am mai spus intr-o postare mai veche ca mie personal rujurile cu textura Satin nu-mi plac pentru ca-mi usuca buzele - Blankety este Amplified, una din cele mai cremoase texturi de la MAC), nu dispar asa repede de pe buze (tin in jur de 6 ore in conditiile in care mananci/ bei). Glossurile Cremesheen nu sunt lipicioase, senzatia pe buze este ok mai ales ca nu au gustul de vanilie specific glossurilor MAC.
    ACW achizitioneaza produsele direct din fabrica si de multe ori pretul mic se datoreaza faptului ca sunt retururi ale produselor (care nu au standardul de calitate acceptat pentru comercializare, respectiv ambalaj deteriorat, etichetare gresita) - calitatea este aceeasi, este vorba doar de defecte de ambalare/ etichetare deci poti sa cumperi linistita.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc pentru ambele precizari. M-ai linistit! :)

    Sunt informatii interesante pe blogul tau ... continua sa postezi articole! O sa te citesc cu placere in continuare!

    O saptamana vesela iti doresc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Camelia, ce-ar fi sa mai alcatuiesti o lista similara cu "Ce produse folosesc acum - varianta actualizata"? :) sau cu preferatele lunii, ca tot e luna august pe sfarsite. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Preferatele din august urmeaza pe 30 sau 31, o sa ma gandesc si la lista actualizata (Desi numarul produselor folosite acum e mult mai mic).

    RăspundețiȘtergere