Paula's Choice relanseaza gama Calm

15.2.23

Gama Calm de la Paula's Choice nu este una noua pentru mine, am folosit in trecut produsul de curatare, serul si exfoliantul cu 1% BHA, asa ca am fost extrem de curioasa sa vad ce-au facut cu noile produse, sa le incerc si sa vad daca mi se potrivesc. Noua gama Calm (care se comercializeaza in paralel cu cea veche pentru o perioada limitata) contine mai putine produse si nu este inca completa, urmeaza sa fie lansat pe viitor si un produs cu protectie solara.

Am folosit in ultimele doua luni 2 dintre produse si despre ele vreau sa va povestesc astazi, insa intentionez sa iau cat de curand variantele mini si pentru cleanser si toner (da, in sfarsit un mini toner la Paula's Choice, de cand astept asta) sa vad cum sunt pentru ca sunt extrem de curioasa. Cand am vazut prima data ambalajele verzi nu m-au incantat prea tare, dar acum mi se par mai reusite decat cele albe de la vechea gama.

Mi-era dor de Repairing Serum si chiar eram curioasa sa vad cum e formula asta noua (ei zic ca nu e schimbata, dar sunt niste diferente - principala fiind ca acum contine dimethicone) pentru ca m-am inteles foarte bine in trecut cu ceramidele si beta-glucanul din formula si mi-a placut mereu produsul asta pentru ca are foarte multi antioxidanti. Este un produs gandit pentru a calma tenul sensibil si iritat, in timp ce oferta hidratare si confort.

Textura nu mi se pare foarte diferita de cea veche si ma bucur pentru ca nu ma dau in vant dupa produsele cu texturi siliconate (tenul meu nici nu e incantat de ele - daca folosesc prea mult produs face scame, dar nici nu imi place senzatia pe ten), nu am avut nici o problema cu el si face exact ceea ce promite: calmeaza in timp ce are si o actiune anti-aging. Serul asta, Discoloration Serum si Power Berry sunt in topul preferintelor mele cand e vorba de seruri Paula's Choice.

Tenul meu are tendinte de deshidratare, asa ca am ales varianta Intensive pentru crema (vine si in varianta Weightless pentru ten mixt sau gras) si am fost extrem de curioasa sa vad cum, intrucat crema cu electroliti de la ei e preferata mea. Formula este una foarte misto, contine peptide si glycogen si este gandita pentru a calma si a oferi confort pielii sensibile si iritate (si chiar asta face) in timp ce repara bariera compromisa a pielii si se ocupa de factorii care duc la roseata si disconfort.

Texturile sunt foarte placute (si mi se pare ca tot ce-a scos Paula's Choice in ultimul an exceleaza la capitolul asta), produsele fac exact ceea ce promit, iar pentru cineva cu un ten sensibil, reactiv si cu tendinta de inrosire vor face o diferenta uriasa. Imi plac mult, mai mult decat ma asteptam si am de gand sa le pastrez in arsenalul meu de ingrijire pentru momentele alea cand tenul meu reactioneaza si are nevoie de ajutor.

Am putut sa vad exact ce fac produsele astea doua impreuna zilele trecute cand m-am vopsit si pielea mea s-a iritat dupa ce-am curatat urmele de vopsea de pe frunte. Am aplicat seara produsele, nu am simtit nici un fel de senzatie de arsura (care se intampla des cu orice aplici pe pielea iritata), iar dimineata pielea nu mai era deloc rosie si nici nu am mai simtit senzatia de disconfort pe care am avut-o imediat dupa vopsire. Daca va tenteaza sa incercati vreunul dintre produsele noi zilele astea e si o oferta cu cadou de lansare si puteti primi o bandada personalizata la cumpararea oricarui produs din noua gama Calm.


Ati incercat produsele din gama Calm? Va tenteaza sa incercati vreunul din noua gama lansata?

4 comentarii

  1. Din noua gama nu am incercat , dar PC are produse minunate , gandite si profund studiate , din ce am folosit mi-au placut mult , textura , eficienta , ingrediente , tot ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se vede in produse ca aloca timp si resurse pe partea de cercetare, este unul dintre brandurile mele preferate. Sunt multe produse de la ei pe care le folosesc de ani de zile si nu am intentia sa renunt la ele.

      Ștergere
  2. Eu sunt foarte trista pentru ca exista un produs din gama veche Calm care a devenit un fel de must have in rutina mea, l-am cumparat si rascumparat timp de mai mult de 10 ani, si acum sunt de-a dreptul revoltata ca nu o sa se mai regaseasca in gama noua. Mi-am luat ceva rezerve sa imi ajunga pentru vreo 2 ani, dar oricum o sa se termine la un moment dat. E vorba de tonerul pentru ten gras. Nu am gasit pana acum nici un alt produs care sa imi calmeze tenul asa de bine si acum au doar un singur toner in gama noua, si nu are decat cateva ingrediente comune cu cel care imi place mie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este frustrant cand se intampla asta, eu regret foarte tare tratamentul cu CBD, dar ce putem sa facem?

      Ștergere